Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
De Italiaanse Keukens

Op dit moment is de Italiaanse stijl de meest gekozen stijl voor de particuliere keuken. De keuken heeft een zomerse zuidelijke flair. Kleine hoge hangkasten en‘zwevende’ planchets waarop een espressoapparaat en een ouderwetse citruspers staan zijn de kenmerken van de Italiaanse keuken.De Italiaanse keuken wordt ook wel een designkeuken genoemd. Dit komt omdat de Italiaanse keuken een levendige, creatieve en grote keuken is. Sfeerbepalend voor de hele keuken is het keukenfront. Om uw keuken helemaal een designkeuken te laten worden kunt u hout (blond of donker) combineren met typische designmaterialen als glas (spiegel, mat of gewoon) en lichtgeborsteld roestvrijstaal, dat veel gebruikt wordt voor inbouwapparatuur.

Het gebruik van glas in de keuken is op dit moment zeer geliefd. Zo kunt u uw serviesgoed sfeervol naar voeren laten komen in de keuken. Let er wel op dat u uw kastjes netjes in moet richten om een rommeltje te voorkomen! Glas komen we tegen in allerlei afwerkingen: helder, mat, gestructureerd, gestraald en gekleurd.

Om de keuken helemaal af te maken kunt u kiezen uit tal van knoppen en grepen. Hierbij kunt u spelen met materialen, vormen en kleuren, maar ook met de positie van de grepen. In het designsegment zijn veel greeploze fronten te verkrijgen, waarbij deuren en laden geopend worden door er licht tegen aan te drukken.

De designliefhebber heeft mogelijkheden genoeg om zijn of haar eigen keuken in te richten!

Hieronder vind u een overzicht van de beste landelijke en regionale keukenaanbieders. U kunt hier gratis en eenvoudig in contact komen met de aanbieder van uw droomkeuken.

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen