Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
De Moderne Keukens

De moderne keuken is te herkennen aan een strakke, moderne stijl. Deze vormgeving gaat hand in hand met techniek. Het keukenapparatuur dat bestemd is voor de moderne keuken is afgestemd op de strakke vormgeving. Daar door zijn alle elementen goed bereikbaar en is er voldoende ruimte om gerechten te bereiden. Door de strakke lijnen van het keukenapparatuur is de moderne keuken zeer makkelijk in onderhoud. Hygiëne is in de keuken zeer belangrijk. Om dat in de moderne keuken de meubels haarfijn op elkaar aansluiten heeft u bijna geen hoekjes waar u lastig bij kunt met schoonmaken.

Een ander kenmerk van de moderne keuken is dat kleuren worden gecombineerd. Zo worden donkere kleuren gemengd met zeer lichte kleuren. Ook met materialen wordt er eindeloos gecombineerd. Zo kunt u kiezen voor houten keukenstoelen die niet helemaal van hout maar ook deels van metaal zijn. Dezelfde combinatie geldt ook voor keukenfronten. Vooral roestvrijstaal is een vaak terugkerende metaalsoort, evenals glas. Houten deurtjes met mat glas zijn zeer populair. Hierdoor krijgt de keuken een persoonlijk karakter, omdat uw serviesgoed en andere keukengerei goed zichtbaar is. Hierdoor krijgt ook een keukeninterieur met een strak, sober design door dergelijke elementen meer uitstraling.

 

Moderne keukens zijn ook wel modulekeukens. Voordeel van de modulekeuken is dat u de verschillende onderdelen van de keuken eens in de zoveel tijd kunt verplaatsen. Dat is handig bij bijvoorbeeld een verbouwing, een uitbreiding, een inkrimping of wanneer u een geheel andere lay-out van keuken wilt hebben. Voor mensen die van veranderingen houden is een dergelijke keuken een aanrader. Het enige waar u op moet letten is de plaats van de water- en gasaansluiting en in beperkte mate de elektriciteitsaansluiting.

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen