Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Alles over Nieuwbouw
Financieel
Inrichting
Profiel
MijnNieuwbouw
E-mail
Wachtwoord
Nog geen account? Vraag deze gratis aan.
Account aanmaken
De Nostalgische Keukens

In de nostalgische keuken mag alles weer zichtbaar zijn! Met bordenrekken, ophangrekken en andere details kunt u uw keuken aankleden en een persoonlijk karakter geven. Nostalgische keukens lijken een beetje op boerenkeukens of op keuken uit grootmoeders tijd. Dit effect kunt u creëren door gebruik te maken van een nostalgisch front met raamwerk van massief kersenhout, glazen binnenpanelen en grepen in messing decor. Sommige accessoires zorgen er zelfs voor dat de keuken één geheel vormt met de woning.

In de nostalgische keuken wordt veel gebruik gemaakt van materialen als hout en steen. De keukenvloer wordt bedekt met stenen tegels of plavuizen die makkelijk in onderhoud en zeer slijtvast zijn. U kunt de keuken een oude look geven door gebruik te maken van vloertegels met een verweerd uiterlijk. Hierdoor krijgt u het nostalgische effect dat niets perfect van vorm is.

 

En wat dacht u van een ambachtelijke keuken met kleine decoratieve tegeltjes aan de wand of zelfs als aanrechtblad?

 

U kunt ook kiezen voor een plankenvloer. Hout is nu eenmaal onlosmakelijk verbonden met nostalgische keukens. De fronten van de deurtjes zijn ook allemaal van hout, dus dat past perfect bij elkaar. Een houten werkblad en een groot vierkanten, keramische spoelbak met kruiskopkraan maken het geheel af.
En het leuke is dat de nostalgische keuken oud oogt, maar modern is. Want in de keuken bevindt zich uiteraard wel het modernste keukenapparatuur. Zelfs de kruiskopkraan is van alle hedendaagse gemakken voorzien!

 

Dus voor mensen die een “Anton Pieck-sfeer” in huis willen hebben is de nostalgische keuken de oplossing.

Woonkamer
Item
Meer woningen
Meer woningen