Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Corcovado, Almere Powered by Niki
Nieuwbouw:
Corcovado, Almere

Type: Huur
Plaats: Almere
Aantal: 61
Soort: Appartement
Prijs: € 720 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Flevoland | Almere
Info
In Corcovado - langs het Rio de Janeiro- en Globeplein in Almere Buiten - valt er veel te kiezen voor mensen met individuele woonwensen en met hoge eisen op het gebied van comfort, luxe en veiligheid. Het complex telt drie appartementengebouwen: Santos Corcovado, Manaus Corcovado en Grande Corcovado.
...

Volledige omschrijving
In Corcovado - langs het Rio de Janeiro- en Globeplein in Almere Buiten - valt er veel te kiezen voor mensen met individuele woonwensen en met hoge eisen op het gebied van comfort, luxe en veiligheid. Het complex telt drie appartementengebouwen: Santos Corcovado, Manaus Corcovado en Grande Corcovado.

De huurappartementen van Corcovado variëren in oppervlakte - van 86 m² tot en met 187 m² - en in indeling. Alle balkons en livings zijn op het zuiden georiënteerd. Welke van de 8 types huurappartementen u ook kiest, ze hebben alle een hoog veiligheids-, comfort en afwerkingsniveau.

Omgeving
Type 1:Doorzon living
Na binnenkomst geeft de gang u toegang tot de eerste slaapkamer met een groot raam, de badkamer met bad, douche en wastafel, een separaat toilet, de berging en de lange doorzon living. Vanuit deze living met open keuken kunt u het balkon betreden dat over de voll...

Volledige omschrijving
Type 1:Doorzon living
Na binnenkomst geeft de gang u toegang tot de eerste slaapkamer met een groot raam, de badkamer met bad, douche en wastafel, een separaat toilet, de berging en de lange doorzon living. Vanuit deze living met open keuken kunt u het balkon betreden dat over de volle breedte van het appartement loopt. Het balkon kunt u ook betreden vanuit de tweede slaapkamer die naast de living ligt. Op de eerste woonlaag van Manaus heeft dit type een verlengd terras.

Type 2: Royale living met panorama glaspui
De gang verbindt twee slaapkamers, een ruime badkamer met bad, douche, twee wastafels en een raam, een separaat toilet, een flinke berging en een royale living. De living met open keuken, bezit een grote glaspui die u toegang geeft tot het balkon over de volle breedte van de living.

Type 3: Groot appartement met lang balkon
In dit brede, vorstelijke appartement geeft de gang u toegang tot twee flinke slaapkamers, badkamer met douche, bad en twee wastafels, een separaat toilet en tot een royale living met open keuken. Grenzend aan de keuken vindt u de berging. De slaapkamers liggen naast de living. Vanuit al deze drie ruimtes kunt u het balkon op over de volle breedte (15 meter!) van het appartement. (Dit type is bijna het spiegelbeeld van type 8.)

Type 4: Compact met zicht aan drie zijden
De L-vormige gang geeft u toegang tot de badkamer met bad, douche, wastafel en een raam, de berging, twee slaapkamers met elk twee ramen en tot de living. Deze living met open keuken bezit een glaspui naar het balkon over de volle breedte van het appartement. De living heeft ook een zijraam.

Type 5: Extra comfort, veel ruimte en een gastenverblijf
Na de entree bent u in de eerste gang die u toegang geeft tot een ruime badkamer met douche, bad, dubbele wastafel en raam, een separate toilet, een slaapkamer met drie ramen en een inloopkast en de zeer royale living.
Vanuit de living met open keuken kunt u het balkon, over de volle breedte van de living, betreden. Naast de living geeft een 2e gang toegang tot twee grote slaapkamers op het zuiden, een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel en een royale berging.

Type 6: Maisionette met dubbele woonlaag
Op de eerste woonlaag van deze maisonnette vindt u de gang met een trap naar de tweede woonlaag, de royale living met open keuken, het toilet en een inbouwkast. Een glaspui geeft toegang tot de balkon over de volle breedte van het appartement. Op de tweede woonlaag komt u via de gang in twee slaapkamers, een royale berging en de badkamer met bad, toilet, douche en twee wastafels.

Type 7: Living en balkon optimaal verbonden
Na de entree vindt u aan weerszijden van de gang twee slaapkamers met grote dubbele ramen. De gang biedt ook toegang tot de badkamer met bad, douche en wastafel, een separaat toilet, een berging en de living met open keuken. Het balkon over de volle breedte van het appartement kunt u via twee deuren betreden. Living en balkon zijn dus optimaal verbonden. Op de eerste woonlaag van het Manaus heeft dit type een verlengd terras.

Type 8: Breed, vorstelijk appartement met lang balkon
In dit brede, vorstelijke appartement geeft de gang u toegang tot twee flinke slaapkamers, een berging, badkamer met douche, bad en twee wastafels, een separaat toilet en tot een royale living met open keuken. De slaapkamers liggen naast de living. Vanuit al deze drie ruimtes kunt u het balkon op over de volle breedte (15 meter!) van het appartement (uitgezonderd huisnr 79).
Dit type is bijna het spiegelbeeld van type 3.

Share |
Meer woningen
Meer woningen