Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:CAN M1, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
CAN M1, Amsterdam

Type: Huur
Plaats: Amsterdam
Aantal: 13
Soort: Appartement
Prijs: € 905 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Centrum Amsterdam Noord (CAN) is hét nieuwe centrum van stadsdeel Amsterdam Noord. In dit gebied wordt de CAN M1 Toren gerealiseerd. CAN M1 telt 19 verdiepingen met 90 vrije sector huurappartementen. CAN M1 ligt aan het water en tegen de toekomstige groene singel met dubbele bomenrij. 
 
...

Volledige omschrijving
Centrum Amsterdam Noord (CAN) is hét nieuwe centrum van stadsdeel Amsterdam Noord. In dit gebied wordt de CAN M1 Toren gerealiseerd. CAN M1 telt 19 verdiepingen met 90 vrije sector huurappartementen. CAN M1 ligt aan het water en tegen de toekomstige groene singel met dubbele bomenrij. 
 
Uitstraling
De vormgeving van CAN M1 ademt een licht traditionele sfeer. Dat is te zien aan de gekozen baksteen met witte kleuraccenten. Het gebouw kent een centrale kern met portiekontsluiting. Hierdoor onderscheidt het zich van de vele galerijflats die Amsterdam-Noord rijk is.
Grenzend aan CAN M1 zit een woontoren die reikt tot en met de 6e verdieping,  hier bevinden zich sociale huurwoningen van Ymere.
In de plint van het gebouw bevinden zich een aantal ruimtes welke een commerciële functie krijgen. . 
 
12 verschillende woningtypen
Er zijn 12 verschillende woningtypen: A01 tot A12. Het woonoppervlak varieert van 74 m2 tot 113 m2. Elke woning is voorzien van een luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur, een strak afgewerkte badkamer en een volwaardig balkon op het westen of het noorden. Hierdoor is er goed zicht op de omgeving met veel groen en daarachter het Noord-Hollands Kanaal.                                                                                                  
Op de begane grond en 1e verdieping bevinden zich de bergingen, voor elke woning is er 1. Daarnaast is er de mogelijkheid voor alle bewoners om een parkeerplaats te huren in de ondergrondse stallingsgarage. Beiden zijn vanuit de lift direct bereikbaar.
 
CAN M1 is een hoogwaardig woongebouw met een onderscheidende, duurzame vormgeving in het centrum van het CAN-gebied. 
 
DE OMGEVING 
 
Typisch Noord
Amsterdam-Noord heeft veel te bieden: van koeien en windmolens tot moderne architectuur. Het is de grootste en meest gevarieerde wijk van Amsterdam. Er gebeurt hier veel op het gebied van de IJ-oeverontwikkeling en de herstructurering van oude wijken. Bovendien is Noord het groenste stadsdeel van Amsterdam, mede door de ontelbare hofjes en parken. Amsterdam-Noord beschikt verder over zijn eigen zwembad en verschillende sportverenigingen, en er zijn diverse fiets- en wandelroutes in de directe omgeving. 
 
Alles binnen handbereik
CAN wordt begrensd door het Baanakkerspark, de Waddendijk en het Noord-Hollands Kanaal. In het midden bevindt zich winkelcentrum Boven ’t IJ, dat ook op zondag open is. Daarnaast is in Noord een ruime keus aan kinderopvang, basisscholen en voortgezet onderwijs. En al helemaal wanneer je in het centrum woont, zit alles werkelijk ‘om de hoek’! 
 
Makkelijke verbindingen
De ligging van het CAN-gebied is ideaal. Via de Leeuwardersweg (S116) is er direct aansluiting op de Ring (A10). Liever de andere kant op? Via de IJ-tunnel zit je binnen 10 autominuten in het centrum van Amsterdam. Daarnaast kun je goed gebruik maken van het openbaar vervoer. Door de aanleg van de Noord/Zuidlijn heeft het CAN-gebied goede verbindingen met de rest van Amsterdam via het nieuwe metrostation Buikslotermeerplein.

Omgeving
3-Kamerappartement met een woonoppervlakte van ca. 90 m2. Keuken is in een hoekopstelling. Balkon gesitueerd op het westen met een oppervlakte van ca. 9,8 m2. Dit type appartement vind je terug op de 7e t/m 18e verdieping.


Share |