Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Binnenhof, Den Haag Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Binnenhof, Den Haag

Type: Huur
Plaats: Den Haag
Aantal: 6
Soort: Penthouse
Prijs: € 1.495 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Zuid-Holland | Den Haag
Info
Ten zuidwesten van Den Haag, waar eens glastuinbouw en kassen dienst uitmaakten, ligt nu een aantrekkelijke nieuwe wijk: Wateringse Veld. Een gevarieerde wijk, opgebouwd uit maar liefst acht verschillende buurten met woningen, winkelcentra, scholen, parken en sportvelden. Een volwaardige wijk waarin stedel...

Volledige omschrijving
Ten zuidwesten van Den Haag, waar eens glastuinbouw en kassen dienst uitmaakten, ligt nu een aantrekkelijke nieuwe wijk: Wateringse Veld. Een gevarieerde wijk, opgebouwd uit maar liefst acht verschillende buurten met woningen, winkelcentra, scholen, parken en sportvelden. Een volwaardige wijk waarin stedelijk en buiten wonen perfect samenkomen.

Een van deze acht buurten is Wateringse Binnentuinen. Gloednieuw; maar in stijl en uitvoering op-en-top Haags. Een afwisselende buurt, een chique buurt. Dit is wonen in Haagse stijl!

Aan de rand van deze stijlvolle en groene woonwijk verrijst een kleinschalig appartementencomplex: De Binnenhof. In totaal worden er 15 koopappartementen en 61 huurappartementen en woningen gerealiseerd, geschakeld rondom een ruimtelijk, voor niet-bewoners afgesloten binnentuin. De Binnenhof is een comfortabel complex, geheel passend in de omgeving en fraai afgewerkt met stijlvolle, kwalitatieve materialen.

Omgeving
Op de eerste drie verdiepingen bevinden zich 15 koopappartementen van diverse soort; laagdrempelige, maar aantrekkelijke startersappartementen, ruime en verrassende hoekappartementen en tot slot 3 indrukwekkende penthouses. Alle appartementen liggen heerlijk op de zon en hebben een prima buitenruimte. Bove...

Volledige omschrijving
Op de eerste drie verdiepingen bevinden zich 15 koopappartementen van diverse soort; laagdrempelige, maar aantrekkelijke startersappartementen, ruime en verrassende hoekappartementen en tot slot 3 indrukwekkende penthouses. Alle appartementen liggen heerlijk op de zon en hebben een prima buitenruimte. Bovendien kijken zij uit over de blijvend groene ecologische zone met bomen, water en gazons.

Op de 1e en 2e verdieping komen vier ruime hoekappartementen (4-kamer; type Robijn en Safier, bouwnummers 1,6,7,12) met een verrassende en speelse indeling; ruime living met open keuken en toegang tot zonovergoten balkon. Indeling naar eigen wensen aan te passen. Alle appartementen hebben een eigen balkon of terras met een oppervlakte van ruim 8m2.

De acht tussenappartementen (3-kamer; type Goud, bouwnummers 2 t/m 5 en 8 t/m 11) zijn ruim van opzet, maar door hun prijsstelling toch zeer geschikt voor starters. Gelegen op de 1e en 2e verdieping kijkt u vanuit uw woonkamer met open keuken recht in het groene hart van de ecologische zone. Uw ruime balkon ligt volop op de zon, het licht valt vorstelijk binnen via de brede pui. Alle appartementen hebben een eigen balkon of terras met een oppervlakte van ruim 8m2.

De derde verdieping is gereserveerd voor de “Juwelen in de Binnenhof”; de drie riante penthouses; letterlijk “de Kroon” op het gebouw (4-kamer; type Diamant, Smaragd en Parel, bouwnummers 13 t/m 15). De zeer ruime livings, de luxe van 2 badkamers (waarvan een badkamer en-suite voor de masterbedroom) en een royaal terras van ruim 34m2 maken wonen met uitzicht op een blijvend groene,ecologische zone met bomen, water en gazons uniek.

Share |
Meer woningen
Meer woningen