Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Watertorens, Drunen
Nieuwbouw:
De Watertorens, Drunen

Type: Huur
Plaats: Drunen
Aantal: 63
Soort: Appartement
Prijs: € 0 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Noord-Brabant | Drunen
Info
Afbeeldingen

92 appartementen. Ze worden gerealiseerd in drie vergelijkbare 5-laags woongebouwen. De drie complexen staan deels in het water. De bergingsvijver waar ze aan staan wordt verder uitgegraven zodra de bouw van de woningen is afgerond. Dat is het moment dat de gebouwen hun naam ‘De Watertorens’...

Volledige omschrijving

92 appartementen. Ze worden gerealiseerd in drie vergelijkbare 5-laags woongebouwen. De drie complexen staan deels in het water. De bergingsvijver waar ze aan staan wordt verder uitgegraven zodra de bouw van de woningen is afgerond. Dat is het moment dat de gebouwen hun naam ‘De Watertorens’ eer gaan aandoen.

Door het weidse uitzicht geven ze niet het massale gevoel van een flat. Tussen de gebouwen is veel ruimte voor groen. Door het gebruik van veel glas krijgen de torens een ruimtelijk en open karakter. Daarin weerspiegelen het licht, de lucht en het water waardoor ze naadloos in de omgeving passen. Het complex aan de westzijde bestaat uit 34 sociale huurwoningen, de volgende uit 29 vrije sector huurwoningen en die aan de oostzijde uit 29 koopwoningen.

De drie gebouwen hebben dezelfde uitstraling. Bij de vrije sector huurwoningen zijn vijf appartementen per verdieping beschikbaar. Het sociale huurblok heeft zes woningen per verdieping.

vrije sector huurappartementen zijn tussen de 100 en 115 m2. Ze beschikken over een royale woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer met de mogelijkheid van aparte douche en ligbad. Elke woning heeft een balkon en een eigen berging.
 
De sociale huurappartementen hebben een oppervlakte tussen de 83 en 96 m2. Ze beschikken naast een ruime living met open keuken en toegang tot het terras, twee slaapkamers en een ruime berging. De badkamer heeft een douche en wastafel.
 
Door de speelse indeling heeft geen appartement per etage dezelfde indeling. Bijna alle woningen hebben een eigen parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex. Daar bevindt zich ook de gezamenlijke fietsenstalling. De garage is alleen toegankelijk voor de bewoners van het complex.


 

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail