Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Gouden Uilbuurt, Berkel en Rodenrijs Powered by Niki
Nieuwbouw:
Gouden Uilbuurt, Berkel en Rodenrijs

Type: Koop
Plaats: Berkel en Rodenrijs
Aantal: 1
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 299.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten
Info
Gouden Uilbuurt
Op nieuwbouwlocatie Westpolder/Bolwerk wordt een tweede Gouden buurt gebouwd: de Gouden Uilbuurt. Net als de Gouden Griffelbuurt, een buurt die het gemoedelijke en sfeervolle wonen van toen combineert met het moderne comfort voor het leven van vandaag de dag.

Volledige omschrijving
Gouden Uilbuurt
Op nieuwbouwlocatie Westpolder/Bolwerk wordt een tweede Gouden buurt gebouwd: de Gouden Uilbuurt. Net als de Gouden Griffelbuurt, een buurt die het gemoedelijke en sfeervolle wonen van toen combineert met het moderne comfort voor het leven van vandaag de dag.

Volop ruimte voor woonwensen
De variatie die u nu al in de Gouden Griffelbuurt kunt ervaren, wordt voor de Gouden Uilbuurt nog verder doorgevoerd. Daarnaast kiest u zelf uit diverse mogelijkheden voor details, afwerkingen en opties. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren van baksteen en pannendak. In de Gouden Uilbuurt krijgt iedereen echt een eigen huis.

Het beste van stad en land
Er is niet alleen goed nagedacht over de woningen. Met groene linten, grachten, watertjes en speelplekken is er ook volop aandacht voor uw directe woonomgeving. Bovendien heeft u alle nodige voorzieningen binnen handbereik. In Berkel en Rodenrijs zelf, maar ook daarbuiten. Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer liggen praktisch op steenworp afstand.

Meer informatie
Naast hoek- en tussenwoningen wordt er in de Gouden Uilbuurt vooral twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en grachtenwoningen gebouwd. Ook is er een kleinschalig complex met appartementen. Schrijf u nu in als belangstellendevia de en wij houden u op de hoogte!


Omgeving
Per direct beschikbaar, de laatste woning! Deze fraaie twee-onder-een-kapwoningen aan de Belcampostraat ligt prachtig aan een singel en u kijkt vanuit de keuken uit op water. Deze fraaie woning is ongeveer 5 meter breed en bijna 12,5 meter lang door de uitbouw aan de achterzijde. De lengte...

Volledige omschrijving
Per direct beschikbaar, de laatste woning! Deze fraaie twee-onder-een-kapwoningen aan de Belcampostraat ligt prachtig aan een singel en u kijkt vanuit de keuken uit op water. Deze fraaie woning is ongeveer 5 meter breed en bijna 12,5 meter lang door de uitbouw aan de achterzijde. De lengte van de kamer wordt niet onderbroken en door de fraaie trap te integreren in de woonkamer ontstaat er een heel royale kamer met een open keuken. Met kopgevelraam aan de achterzijde van de kamer, heeft u een woonkamer met veel licht. Het huis staat op een grote kavel en de de tuin van ongeveer 12 meter diep ligt op het zuidwesten, zodat u bijna de hele dag kunt genieten van de zon. Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers en er is een extra grote dakkapel geplaatst! Mocht u nog behoefte hebben aan een extra kamer, dan kunt u deze gemakkelijk op de tweede etage realiseren.
De woning heeft een mooi ingerichte badkamer met modern sanitair.

Share |
Meer woningen
Meer woningen