Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Lagedijcke, Papendrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Lagedijcke, Papendrecht

Type: Koop
Plaats: Papendrecht
Aantal: 6
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 337.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Papendrecht
Info
Onbezorgd wonen in het centrum van Papendrecht...
… is je thuis voelen in de Lagedijcke! 

Nabij het centrum van Papendrecht, aan de Schooldwarsstraat zijn binnen dit project de afgelopen jaren reeds 31 koopwoningen gerealiseerd in de vorm van (starters)woni...

Volledige omschrijving
Onbezorgd wonen in het centrum van Papendrecht...
… is je thuis voelen in de Lagedijcke! 

Nabij het centrum van Papendrecht, aan de Schooldwarsstraat zijn binnen dit project de afgelopen jaren reeds 31 koopwoningen gerealiseerd in de vorm van (starters)woningen en appartementen.

Direct achter deze eerdere fase van het project zal de komende jaren ook aan het karakteristieke Westeind het een en ander flink veranderen. De laatste fase van het project Lagedijcke bevat dan ook de realisatie van enkele ruime 2-onder-1-kap dijkwoningen in jaren ’30 stijl. Deze 4 woonlagen tellende woningen hebben elk hun eigen kenmerken en bieden tal van mogelijkheden voor zowel gezinnen als mogelijkheden voor kantoor aan huis.

De ligging ten opzichte van het centrum is hierbij ideaal. Het moderne winkelcentrum De Meent ligt op loopafstand, terwijl ook het gemeentehuis, de bibliotheek en diverse horecagelegenheden vlakbij zijn.


ZORGEN OVER DE VERKOOP VAN UW HUIDIGE WONING?

Wij bieden u 100% zorgeloos kopen!
- Koop met no-Risk - clausule
- Koop met compensatie dubbele woonlasten
- Koop met "inruilgarantie" bestaande woning

Voor uitgebreide informatie over deze actie en de voorwaarden kunt u terecht bij de makelaar of op de website

Omgeving
Een dijk van een woning nu extra voordelig geprijsd…
… al vanaf slechts € 337.500,- von!

De (woon)consument is op zoek naar steeds meer ruimte. Ruimte om te wonen, maar ook ruimte om ons heen. In de laatste fase van het project Lagedijcke, direct achter het...

Volledige omschrijving
Een dijk van een woning nu extra voordelig geprijsd…
… al vanaf slechts € 337.500,- von!

De (woon)consument is op zoek naar steeds meer ruimte. Ruimte om te wonen, maar ook ruimte om ons heen. In de laatste fase van het project Lagedijcke, direct achter het centrum van Papendrecht gelegen, worden enkele zeer ruime dijkwoningen gerealiseerd. Fantastische 4 woonlagen tellende 2-onder-1-kap woningen met ruimte voor het hele gezin, maar ook met mogelijkheden voor wonen en werken onder één dak.

Deze 4 woonlagen tellende woningen hebben elk hun eigen kenmerken en bieden tal van mogelijkheden voor zowel gezinnen als mogelijkheden voor kantoor aan huis. De keuze van de materialen en de detaillering van deze twee-onder- een-kap dijkwoningen grijpen terug naar de jaren ’30 en doet daarmee recht aan de specifieke locatie van het project. Deze woningen beschikken naast een tuin van ruim 10 meter diepte, 167 m2 woonoppervlak en twee privé parkeerplaatsen op afgesloten terrein, over een onderhuis dat geschikt is voor vele doeleinden en zodoende ook uitstekend in gebruik te nemen is als kantoor/werkruimte.
 
Het onderhuis, geschikt voor vele doeleinden, maakt van de woning een karakteristieke dijkwoning met het grote voordeel van een extra verdieping. Optioneel en kosteloos kan er ook een woonkeuken in het onderhuis worden gerealiseerd.

De begane grond, op dijkniveau, heeft een speelse indeling, met een centraal tussen eetkamer en living gelegen keuken als uitgangspunt. Optioneel en kosteloos kan er ook voor gekozen worden de woonkeuken  in het onderhuis te realiseren.

De eerste verdieping is door de keuze van de kapconstructie verrassend ruim. Op de verdieping is standaard gekozen voor 3 grote slaapkamers, separaat toilet, bergruimte of inloopkast en een bijzonder royale badkamer. Andere indelingen zijn natuurlijk bespreekbaar. De kamers aan achterzijde hebben standaard een dakkapel. De kamers aan de voorzijde, afhankelijk van het type een dakkapel of gevelopbouw.

De tweede verdieping is een open ruimte welke naar uw eigen inzicht is in te delen als bijvoorbeeld een 4e slaapkamer of hobbyruimte met groot dakvenster en een aparte berging met wasruimte.

Alle woningen zijn voorzien van twee parkeerplaatsen op het privé parkeerterrein. Uitgezonderd bouwnummer 32, deze heeft een garage en 1 parkeerplaats op het privé parkeerterrein.

Kortom een karakteristieke dijkwoning met door de grote mate van indelingsvrijheid. Voor ieder wat wils.

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
15-10-2015 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
25-07-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
25-07-2014 Omgeving Niet toonbaar Niet toonbaar
20-05-2014 Prijs € 349.000 € 337.500
Meer woningen
Meer woningen