Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Gouden Uilbuurt, Berkel en Rodenrijs Powered by Niki
Nieuwbouw:
Gouden Uilbuurt, Berkel en Rodenrijs

Type: Koop
Plaats: Berkel en Rodenrijs
Aantal: 1
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 435.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten
Info
Gouden Uilbuurt
Op nieuwbouwlocatie Westpolder/Bolwerk wordt een tweede Gouden buurt gebouwd: de Gouden Uilbuurt. Net als de Gouden Griffelbuurt, een buurt die het gemoedelijke en sfeervolle wonen van toen combineert met het moderne comfort voor het leven van vandaag de dag.

Volledige omschrijving
Gouden Uilbuurt
Op nieuwbouwlocatie Westpolder/Bolwerk wordt een tweede Gouden buurt gebouwd: de Gouden Uilbuurt. Net als de Gouden Griffelbuurt, een buurt die het gemoedelijke en sfeervolle wonen van toen combineert met het moderne comfort voor het leven van vandaag de dag.

Volop ruimte voor woonwensen
De variatie die u nu al in de Gouden Griffelbuurt kunt ervaren, wordt voor de Gouden Uilbuurt nog verder doorgevoerd. Daarnaast kiest u zelf uit diverse mogelijkheden voor details, afwerkingen en opties. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren van baksteen en pannendak. In de Gouden Uilbuurt krijgt iedereen echt een eigen huis.

Het beste van stad en land
Er is niet alleen goed nagedacht over de woningen. Met groene linten, grachten, watertjes en speelplekken is er ook volop aandacht voor uw directe woonomgeving. Bovendien heeft u alle nodige voorzieningen binnen handbereik. In Berkel en Rodenrijs zelf, maar ook daarbuiten. Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer liggen praktisch op steenworp afstand.

Meer informatie
Naast hoek- en tussenwoningen wordt er in de Gouden Uilbuurt vooral twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en grachtenwoningen gebouwd. Ook is er een kleinschalig complex met appartementen. Schrijf u nu in als belangstellendevia de en wij houden u op de hoogte!

Omgeving
De Barlaeus is de wederhelft van de asymmetrische twee-onder-een-kapwoning de Asseleyn. Een net zo spannende woning met statige uitstraling, die naadloos aansluit bij het hoge ambitieniveau van de Gouden Buurten. De woning is 5,6 m breed en 10 m lang. Aan de voorkant heeft deze woning een fraai gedetaillee...

Volledige omschrijving
De Barlaeus is de wederhelft van de asymmetrische twee-onder-een-kapwoning de Asseleyn. Een net zo spannende woning met statige uitstraling, die naadloos aansluit bij het hoge ambitieniveau van de Gouden Buurten. De woning is 5,6 m breed en 10 m lang. Aan de voorkant heeft deze woning een fraai gedetailleerde erker. De mooie doorzon woon-/eetkamer kan worden vergroot met een uitbouw van van 1,5 of 2,5 m. En met de openslaande deuren naar de tuin kunt u ook binnenshuis genieten van het lente- of zomerweer. Standaard is de woning uitgerust met een garage. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en de badkamer is uitgerust met ligbad, toilet en een douchehoek. Ook de zolderverdieping kent diverse indelingsvarianten: wenst u een hobbykamer of een extra slaap- of studeerkamer? Met de verschillende dakkapellen kunt u naar eigen inzicht de zolder indelen of kiezen om die mogelijkheden voor de toekomst te bewaren.

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
09-06-2015 Omgeving Niet toonbaar Niet toonbaar
04-06-2015 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
04-06-2015 Prijs € 432.000 € 435.000
Meer woningen
Meer woningen