Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Muntendam, Muntendam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Muntendam, Muntendam

Type: Koop
Plaats: Muntendam
Aantal: 8
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 115.250 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Muntendam
Info
Muntendam ligt 15 autominuten van Groningen en op steenworpafstand van Veendam, Hoogezand-Sappemeer en Winschoten. In Gemeente Menterwolde zijn volop mogelijkheden aanwezig voor sport en recreatie. Menterwolde beschikt over sporthallen, zwembaden (buitenbad en overdekt), tennisbanen, een manege en nog veel...

Volledige omschrijving
Muntendam ligt 15 autominuten van Groningen en op steenworpafstand van Veendam, Hoogezand-Sappemeer en Winschoten. In Gemeente Menterwolde zijn volop mogelijkheden aanwezig voor sport en recreatie. Menterwolde beschikt over sporthallen, zwembaden (buitenbad en overdekt), tennisbanen, een manege en nog veel meer. In Muntendam zijn diverse basisscholen, peuterspeelplaatsen en voorzieningen voor kinderopvang aanwezig. 

Het landschap biedt volop gelegenheid om te recreëren en te genieten van de natuur. In Muntendam kan je een bezoekje brengen aan Heemtuin & Natuurpark Tussen de Venen. Een uniek natuurgebied van 42 hectare met gastvrijheid in het paviljoen. Ook recreëren bij recreatievijver Ruitershorn behoort tot de mogelijkheden. Op loopafstand van het centrum van Zuidbroek ligt aan het Winschoterdiep voor de pleziervaart een passantenhaven met diverse faciliteiten. Binnen de gemeentegrenzen zijn er tal van fietspaden en diverse fietsroutes uitgestippeld.  

Aan de zuidwestzijde van Muntendam wordt een groene en landschappelijk gelegen woonwijk gecreëerd. De noordzijde van het plan sluit aan op de bestaande bebouwing van Muntendam terwijl de zuid- en westzijde grenst aan het 42 hectare groot aangelegd natuurterrein “Tussen de Venen”. In het plan is ruimte voor 189 woningen, te ontwikkelen in twee fases. Er komt een grote verscheidenheid aan woningtypes voor elke doelgroep wat wils.  

De verkeersontsluiting voor gemotoriseerd verkeer gaat via de Bovenweg, voor fietsers en voetgangers komt er ook een ontsluiting ten noorden van het plan. Het ruim opgezette plan gaat voornamelijk uit van parkeren op eigen terrein en centraal is een speelterrein gelegen.  VDM woningen realiseert in dit plan 6 halfvrijstaande starterswoningen.

Omgeving
Zoek je een energiezuinige woning? Een woning in een mooie natuurlijke omgeving? Dan is de kans zeer groot dat je je thuis voelt in een van de halfvrijstaande woningen die door VDM in Muntendam worden gebouwd.

Lekker ruim wonen
De halfvrijstaande woningen hebben een bruto i...

Volledige omschrijving
Zoek je een energiezuinige woning? Een woning in een mooie natuurlijke omgeving? Dan is de kans zeer groot dat je je thuis voelt in een van de halfvrijstaande woningen die door VDM in Muntendam worden gebouwd.

Lekker ruim wonen
De halfvrijstaande woningen hebben een bruto inhoud van 366 m3. De woningen hebben op de begane grond een tuingerichte woonkamer met open keuken. De grote ramen betrekken de tuin bij de woonkamer en geven het geheel een ruimtelijke uitstraling. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een hobbykamer en de badkamer. De royale zolderberging is bereikbaar door middel van een vlizotrap.

Kopen met Duokoop
Je kunt ervoor kiezen om de woning met grond te kopen of de ondergrond te huren (Duokoop; je koopt alleen het opstal). Met de Duokoopregeling wordt het kopen van een nieuwbouwwoning voor iedereen bereikbaar. Duokoop is vergelijkbaar met erfpacht.

Zelf afbouwen, ja/nee?
Bij de te bouwen woningen in Muntendam heb je de mogelijkheid om de woning als kluswoning op te laten leveren. En zo zijn er nog diverse tussenmogelijkheden, we bouwen de woning tot ieder gewenst niveau conform een aantal vaste stappen. Hiermee bespaar je op de aankoopprijs van de woning.

Lage woonlasten
Woonlasten bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Ook jouw energierekening maakt vandaag de dag een groot gedeelte uit van de woonlasten. Lage energielasten en een duurzaam karakter staan bij de woningen in Muntendam voorop.  

Share |
Meer woningen
Meer woningen