Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Rubens, Rotterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Rubens, Rotterdam

Type: Huur
Plaats: Rotterdam
Aantal: 33
Soort: Appartement
Prijs: € 932 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Zuid-Holland | Rotterdam
Info
Wonen op De Veranda
Wonen op de Veranda betekent weg uit de drukte van de binnenstad. Frisse lucht, zicht op het water en tot rust komen. Maar drie minuten met de auto vanaf de snelweg én vanaf de Erasmusbrug en met TramPlus binnen 15 minuten in de binnenstad. Na het eten, thui...

Volledige omschrijving
Wonen op De Veranda
Wonen op de Veranda betekent weg uit de drukte van de binnenstad. Frisse lucht, zicht op het water en tot rust komen. Maar drie minuten met de auto vanaf de snelweg én vanaf de Erasmusbrug en met TramPlus binnen 15 minuten in de binnenstad. Na het eten, thuis of om de hoek, wandelen op ‘jouw’ boulevard langs de Maas. Of nog even naar de bios. Volledig ontspannen… en de volgende dag fris en gezond weer op.
Op de Veranda staan acht appartementengebouwen aan de zuidoever van de Maas. Levendigheid ontstaat door 40.000 m2 commerciële ruimte, die steeds gevulder raakt met restaurants, supermarkt en diverse voorzieningen en sportfaciliteiten. Er is alles aan gedaan om van De Veranda een prachtige nieuwe woonplek te maken. Met grote stukken groen, binnenhoven en een sfeervolle aankleding van het openbare gebied. In de gebouwen Rubens en Saenredam verhuurt en verkoopt Amvest woningen die niets te wensen over laten.

Omgeving
De woningen op De Veranda
Amvest verhuurt ruim 90 van de 153 appartementen in Rubens. De ingenieuze indeling van het gebouw heeft er toe geleid dat Rubens een rijke variatie aan woningen kent. Er zijn veertien woningtypen, waarvan de oppervlaktes variëren van 84 tot 192 m2. De hu...

Volledige omschrijving
De woningen op De Veranda
Amvest verhuurt ruim 90 van de 153 appartementen in Rubens. De ingenieuze indeling van het gebouw heeft er toe geleid dat Rubens een rijke variatie aan woningen kent. Er zijn veertien woningtypen, waarvan de oppervlaktes variëren van 84 tot 192 m2. De huurprijzen lopen uiteen van € 650 tot ongeveer € 2.400 per maand, inclusief parkeerplaats. (De penthouses beschikken zelfs over 2 parkeerplaatsen). Al deze woningen kennen een zeer complete afwerking en zijn voorzien van een luxe badkamer en een luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur.
Modelwoning te bezichtigen
Om u een kijkje te laten nemen in het gebouw Rubens en in één van de woningen, heeft Amvest in samenwerking met een modelwoning ingericht. Op de 3e verdieping is woning type A met uitzicht op de Maas te bezichtigen. Bel de makelaar voor het maken van een afspraak.

Share |