Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Burchtheer de, Vleuten Powered by Niki
Nieuwbouw:
Burchtheer de, Vleuten

Type: Huur
Plaats: Vleuten
Aantal: 59
Soort: Appartement
Prijs: € 845 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Utrecht | Vleuten
Info
63 luxe appartementen in het centrum van Vleuterweide

Een schitterende omgeving
Het is heel makkelijk om je thuis te voelen in Vleuterweide. Het gerenommeerde architectenbureau Krier & Kohl heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de wensen van toekomstig...

Volledige omschrijving
63 luxe appartementen in het centrum van Vleuterweide

Een schitterende omgeving
Het is heel makkelijk om je thuis te voelen in Vleuterweide. Het gerenommeerde architectenbureau Krier & Kohl heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de wensen van toekomstige bewoners. In Vleuterweide hebben zij de ideale vorm gevonden om voor jong en oud een prettige omgeving te creëren. Vleuterweide is een ruim opgezette wijk met veel groen en aantrekkelijke waterpartijen. Het aangrenzende Leidsche Rijn park is een van de grootste parken in Nederland. Hier kun je heerlijk fietsen, wandelen, zonnen en sporten.

Centrum van Vleuterweide
Vleuterweide Centrum is het gezellige hart van Leidsche Rijn en richt zich vooral op de inwoners van Vleuterweide, Veldhuizen, Vleuten - De Meern en omgeving. Het centrumgebied kenmerkt zich door een authentieke stedenbouwkundige opzet en markante architectuur met Oudhollandse gevels die aan grachtenpanden doen denken. Grote en kleine gebouwen, straten en pleinen wisselen elkaar af. Hierdoor krijgt het centrum een geheel eigen karakter, uitstraling en sfeer. Wonen in het centrum van Vleuterweide kent nog meer voordelen. Het winkelcentrum is gelegen onder de woningen. Ook in gezellige terrasjes, een bibliotheek, een gezondheidscentrum en een zwembad is voorzien. Amvest biedt 63 huurwoningen aan in De Burchtheer, gelegen in het centrumplan van Vleuterweide.

Bereikbaarheid
Vleuterweide is uitstekend bereikbaar. Met de auto ben je snel op de A2, A12, A27 of de A28. Ook de verbindingen met het openbaar vervoer zijn zeer goed. Het station Vleuten ligt vlakbij en in de buurt zijn busverbindingen naar het centrum van Utrecht en de omliggende plaatsen. Voor de fietsers zijn er veilige fietspaden en er is zelfs voorzien in een fietsboulevard waarover je via een speciale fietsbrug rechtstreeks naar Utrecht fietst.

Omgeving
Laatste kans om te huren in de Burchtheer
Nu extra aantrekkelijk, de 1e maand betaalt u geen huur

De Burchtheer is al enige tijd in verhuur, dus veel van de appartementen zijn reeds verhuurd en bewoond. En het centrum leeft. Mooie winkels en speciaalzaken g...

Volledige omschrijving
Laatste kans om te huren in de Burchtheer
Nu extra aantrekkelijk, de 1e maand betaalt u geen huur

De Burchtheer is al enige tijd in verhuur, dus veel van de appartementen zijn reeds verhuurd en bewoond. En het centrum leeft. Mooie winkels en speciaalzaken geven het centrum de bijzondere sfeer en uitstraling die voor ogen was. Het is er prettig winkelen, horen wij van menig bewoner in Vleuterweide. Je kunt er ook goed eten, in de diverse lunchrooms en eetcafés.
 
Er zijn nog enkele appartementen per direct te huur. Wanneer u nu beslist om te huren, hoeft u de eerste maand geen huur te betalen!

Appartement type D (circa 115 m²) vanaf € 1.029,50 p/mnd nog 5 beschikbaar
Een luxe appartement met een speelse indeling, gelegen aan een rustig plein. Alle kamers zijn zeer ruim en mooi licht door de hoge raampartijen langs het gehele appartement. De woonkamer van circa 48 m², met open luxe keuken is riant. De 3e slaapkamer kunt u bij de woonkamer betrekken als aparte eetkamer. Maar heeft u liever 3 slaapkamers, dan laat u de indeling gewoon zoals het al is. De badkamer is compleet uitgerust met een ligbad, douche met glazen doucheschermen, dubbele wastafel en 2e toilet. De modelwoning in de Burchtheer is overigens een type D, dus een bezoek op vrijdag is de beste manier om het woonplezier te ervaren.  

Appartement type H en I (circa 110 m²), vanaf € 1.004,50 p/mnd nog 4 beschikbaar
De woonkamer met aparte leefkeuken valt direct op. En het balkon aan de woonkamer, met een gunstige ligging op het zuiden. De grote schuifpui biedt toegang tot het terras. Het appartement heeft 2 slaapkamers. De masterbedroom is extra luxe door de toevoeging van een inloopkast. Ook dit appartement is uitgerust met de complete badkamer. De verchroomde waterbesparende kranen en douchegarnituren zijn van het merk Grohe. De tegels zijn voorzien van grote keramische antracietkleurige vloertegels en grote glanzend witte wandtegels. 
 
Alle appartementen worden uitgerust met sanitair van Villeroy & Boch (serie Omnia). De badkamers beschikken over een ligbad, douchecabine en dubbele wastafel met grote spiegel. De verchroomde waterbesparende kranen en douchegarnituren zijn van het merk Grohe. De toiletruimte en badkamer zijn voorzien van grote keramische antracietkleurige vloertegels en grote glanzend witte wandtegels (liggend betegeld).

De genoemde prijzen zijn exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen € 60,- euro per maand (incl. privé-parkeerplaats). Alle appartementen zijn uitgevoerd met een WKO-installatie, wat betekent dat u (deels) vloerverwarming en vloerkoeling heeft.


59 luxe appartementen in appartementengebouw De Burchtheer in het centrum van Vleuterweide
Het stijlvolle appartementengebouw De Burchtheer is ontworpen door Krier Architecten en bestaat uit 63 appartementen waarvan 61 2 t/m 4-kamerappartementen en 2 penthouses. Elk appartement beschikt over een parkeerplaats in de parkeergarage en een inpandige berging.
De appartementen zijn onderdeel van het centrumplan van Vleuterweide. Op loopafstand vindt u alle voorzieningen met betrekking tot winkels, cultuur, zorg en recreatie.

Share |
Meer woningen
Meer woningen