Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Emmy Andriessestraat te Amsterdam IJburg (Terrazze), Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Emmy Andriessestraat te Amsterdam IJburg (Terrazze), Amsterdam

Type: Huur
Plaats: Amsterdam
Aantal: 11
Soort: Appartement
Prijs: € 1.280 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Noord-Holland | Amsterdam
Info

Emmy Andriessestraat te Amsterdam IJburg (Terrazze) 

73 luxe appartementen en 3 penthouses in Amsterdam - IJburg 

Riant wonen aan de groene oever van het IJmeer en toch in Amsterdam. Met zicht op de langsvarende boten, de broedende wat...

Volledige omschrijving

Emmy Andriessestraat te Amsterdam IJburg (Terrazze) 

73 luxe appartementen en 3 penthouses in Amsterdam - IJburg 

Riant wonen aan de groene oever van het IJmeer en toch in Amsterdam. Met zicht op de langsvarende boten, de broedende watervogels of de sluis die het waterpeil van de ecologische binnengracht reguleert. In een door licht overgoten woning met een eigentijdse bouwstijl en een ongekend ruim terras. Uw auto in de parkeergarage.Speelt ook úw leven zich voortaan op dit niveau af? In het meest oostelijke deel van het Haveneiland is een uiterst smaakvol appartementengebouw gerealiseerd met in totaal 76 luxe huurwoningen. Terrazze, naar een schitterend en weldoordacht ontwerp van Attika Architecten. Het meest in het oog springende project van Amsterdam IJburg! 

Het beste buiten van amsterdam
In 2003 streken de eerste bewoners neer op IJburg. Pioniers, die werden aangetrokken door de ruimte, de rust en het eilandgevoel. Die graag buiten aan het IJmeer wilden wonen, maar tegelijkertijd in een wijk van Amsterdamse allure en de binnenstad om de hoek. Inmiddels wonen er 13.000 mensen verdeeld over de (nu nog) drie IJburgse eilanden. Haveneiland is het grootste eiland. Aan de noordzijde scheidt een brede fiets- en wandelboulevard het land van het IJmeer. En als u aan de zuidzijde van de binnengracht de Groene Tunnel oversteekt, zit u binnen tien minuten in het Diemerpark. 

Eiland met stadse voorzieningen
Haveneiland Oost groeide de afgelopen jaren uit tot het bruisende stadshart van IJburg. Hier vindt u het gezellige Havenkwartier met zijn winkels, kunst, cultuur, sport, restaurants en terrassen aan het water. En hier zijn de kleinschalige binnenhaven en het stadsstrand Blijburg gevestigd. Goed voor een picknick met een onbetaalbaar panorama op Durgerdam en het Vuurtoreneiland. Om uw wooncomfort nog meer te verhogen, beschikt Haveneiland verder over diverse basisscholen, eenmiddelbare school, een muziekschool, naschoolse opvang, medische voorzieningen en sportverenigingen. 

Uw eigen Terrazze
Terrazze doet zijn naam eer aan. Kenmerkend zijn niet alleen de terrasachtige, oplopende woonlagen van het gebouw zelf, maar ook de ongekend ruime terrassen. Waar anders in Amsterdam heeft uw woning een terras van maar liefst 11 bij 3,5 meter? Extra voordeel: uw terras geeft geen direct zicht op de buren. U kijkt dus in complete privacy de verte in of naar de langsvarende sloepen. Bovendien heeft bijna elk terras een vaste opbergkast, die qua stijl geheel aansluit bij de rest van het gebouw. Handig voor o.a. uw terrasmeubilair. 

Architectuur met grandeur
De architectuur van Terrazze is toevertrouwd aan Attika Architecten, een erkend bureau dat veel oog heeft voor stijl, praktische precisie en hoogwaardige afwerking. Dat uit zich onder meer in het samenspel van materialen en kleuren. Wie vanaf een afstand naar Terrazze kijkt, ziet vooral dat het gebouw perfect klopt in het straatbeeld van IJburg.Wie dichterbij komt, wordt verrast door de zilvergrijze schitteringen in het baksteen. Deze accenten maken van Terrazze, samen met de hoge ramen in hun aluminium kaders, een gebouw met grandeur. Terrazze kan de tand des tijds met gemak doorstaan. 

Entree tot luxe
U komt Terrazze binnen via een van de twee gezamenlijke entrees aan de Emmy Andriessestraat. In de entreehal bevinden zich ook de brievenbussen, de videofooninstallatie en de liften. In de binnenruimte op de tweede verdieping staat een leestafel waar u de krant kunt lezen of even kunt bijpraten. Om het woonplezier nog meer te verhogen, staat een woonmanager tot uw beschikking. Hij zal met alle plezier uw vragen beantwoorden. Zo ervaart u meer tijd om te genieten van uw nieuwe woning!  

Omgeving

11 Stadswoningen in Amsterdam IJburg

11 stadswoningen van circa 108 m2 . Deze woningen bestaan uit drie woonlagen: de kelder, de begane grond en de eerste verdieping. U heeft twee ingangen. Eén in de kelder, die vanuit de parkeergarage bereikbaar is, en é...

Volledige omschrijving

11 Stadswoningen in Amsterdam IJburg

11 stadswoningen van circa 108 m2 . Deze woningen bestaan uit drie woonlagen: de kelder, de begane grond en de eerste verdieping. U heeft twee ingangen. Eén in de kelder, die vanuit de parkeergarage bereikbaar is, en één aan de Hollandiagracht, die direct grenst aan het water van binnengracht de Groene Tunnel. Uw riante terras van 33 m2  ligt op het zuidwesten en geeft via een pad door het gras toegang tot de gemeenschappelijke steiger. Let op: er is één hoekstads woning van 141 m2  met een hoekterras van 71 m2.

Alle appartementen van Terrazze beschikken over een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.
Er zijn in totaal 132 parkeerplekken en 6 motorparkeerplaatsen verdeeld over drie lagen. Vanuit de parkeergarage brengt een lift u direct naar uw woonverdieping. Dankzij deze en andere binnengelegen parkeermogelijkheden is het straatbeeld van IJburg voor een groot deel autovrij. Vrijwel al het doorgaande verkeer wordt geleid over de IJburglaan en de Enneüs Heermabrug, die IJburg met Zeeburg verbindt. Daar ondervindt u op de locatie van Terrazze geen hinder van.

Share |
Meer woningen
Meer woningen