Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Polderweijde fase 5, Obdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Polderweijde fase 5, Obdam

Type: Koop
Plaats: Obdam
Aantal: 4
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 209.600 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Obdam
Info
Polderweijde is een ruime kindvriendelijke nieuwbouwwijk, waar het verkeer overzichtelijk is en waar een modern karakter en dorps leven samengaan. De wijk verrijst in het poldertje de Braken, net achter het oude lintdorp Obdam. Deze eeuwenoude landschappelijke structuur van het poldertje geeft de wijk zijn...

Volledige omschrijving
Polderweijde is een ruime kindvriendelijke nieuwbouwwijk, waar het verkeer overzichtelijk is en waar een modern karakter en dorps leven samengaan. De wijk verrijst in het poldertje de Braken, net achter het oude lintdorp Obdam. Deze eeuwenoude landschappelijke structuur van het poldertje geeft de wijk zijn ovaalronde vorm. Met buurtjes binnen de wijk, en doorzichten die Polderweijde steeds weer nadrukkelijk verbinden met het landschap.
Het dorpse karakter is ook terug te zien in de architectuur. De woningen zijn rijk gevarieerd en herkenbaar 'Polderweijds' met karakteristieke daken, traditioneel materiaalgebruik, Westfriese groentinten en gevels in rode of donkere aardetinten.
Plan Polderweijde wordt gefaseerd ontwikkeld, verkocht en gebouwd. De wegenstructuur ligt grotendeels vast, maar wordt op detailniveau nog bijgeschaafd. Voor elke fase worden de woningen en de bijbehorende inrichting van de percelen door een architect ontworpen. De buurt is al voor driekwart klaar, mét bewoners, en dus al heel gezellig. 

Omgeving
Royaal, zo zijn de twee-onder-een-kapwoningen ingedeeld. Grote woonkamers op de begane grond die u naar wens kunt uitbreiden, en ruimte voor drie tot vijf slaapkamers. U vindt er een complete badkamer, standaard vloerverwarming en een parkeerplek op eigen erf. Uiteraard heeft elke woning een ruime tuin. Volledige omschrijving
Royaal, zo zijn de twee-onder-een-kapwoningen ingedeeld. Grote woonkamers op de begane grond die u naar wens kunt uitbreiden, en ruimte voor drie tot vijf slaapkamers. U vindt er een complete badkamer, standaard vloerverwarming en een parkeerplek op eigen erf. Uiteraard heeft elke woning een ruime tuin.
voor een twee-onder-een-kapwoning krijgt u comfort en luxe voor een zeer aantrekkelijk bedrag. Bovendien zijn de energielasten laag door de duurzame bouw.
  • Ruime tuinen
  • Veel uitbreidingsmogelijkheden op de begane grond
  • Drie tot vijf slaapkamers mogelijk
  • Parkeren op eigen erf
  • Complete badkamer
De woningen zijn in verkoop en er zijn nog slechts enkele besachikbaar. Neem vrijblijvend contact op met de makelaars voor meer informatie!

Share |
Meer woningen
Meer woningen