Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Gouden Uilbuurt, Berkel en Rodenrijs Powered by Niki
Nieuwbouw:
Gouden Uilbuurt, Berkel en Rodenrijs

Type: Koop
Plaats: Berkel en Rodenrijs
Aantal: 1
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 542.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten
Info
Gouden Uilbuurt
Op nieuwbouwlocatie Westpolder/Bolwerk wordt een tweede Gouden buurt gebouwd: de Gouden Uilbuurt. Net als de Gouden Griffelbuurt, een buurt die het gemoedelijke en sfeervolle wonen van toen combineert met het moderne comfort voor het leven van vandaag de dag.

Volledige omschrijving
Gouden Uilbuurt
Op nieuwbouwlocatie Westpolder/Bolwerk wordt een tweede Gouden buurt gebouwd: de Gouden Uilbuurt. Net als de Gouden Griffelbuurt, een buurt die het gemoedelijke en sfeervolle wonen van toen combineert met het moderne comfort voor het leven van vandaag de dag.

Volop ruimte voor woonwensen
De variatie die u nu al in de Gouden Griffelbuurt kunt ervaren, wordt voor de Gouden Uilbuurt nog verder doorgevoerd. Daarnaast kiest u zelf uit diverse mogelijkheden voor details, afwerkingen en opties. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren van baksteen en pannendak. In de Gouden Uilbuurt krijgt iedereen echt een eigen huis.

Het beste van stad en land
Er is niet alleen goed nagedacht over de woningen. Met groene linten, grachten, watertjes en speelplekken is er ook volop aandacht voor uw directe woonomgeving. Bovendien heeft u alle nodige voorzieningen binnen handbereik. In Berkel en Rodenrijs zelf, maar ook daarbuiten. Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer liggen praktisch op steenworp afstand.

Meer informatie
Naast hoek- en tussenwoningen wordt er in de Gouden Uilbuurt vooral twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en grachtenwoningen gebouwd. Ook is er een kleinschalig complex met appartementen. Schrijf u nu in als belangstellendevia de en wij houden u op de hoogte!

Omgeving
Deze woning vormt samen met het type Keyser een statige twee-onder-een-kapwoning. De brede erker aan de voorgevel en het gebruik van smalle hoge ramen op de verdieping geven de tweekapper Harduyn een voornaam uiterlijk. Het ontwerp is gebaseerd op twee woonlagen en een kapverdieping. De keuken, door u naar...

Volledige omschrijving
Deze woning vormt samen met het type Keyser een statige twee-onder-een-kapwoning. De brede erker aan de voorgevel en het gebruik van smalle hoge ramen op de verdieping geven de tweekapper Harduyn een voornaam uiterlijk. Het ontwerp is gebaseerd op twee woonlagen en een kapverdieping. De keuken, door u naar keuze in te richten, ligt aan de achterzijde, waardoor de woonkamer optimaal profiteert van het licht en de ruimte die de brede erker biedt. Op de verdieping vindt u drie goede slaapkamers en een complete badkamer met separaat een tweede toilet.
 
De grote zolder is vrij in te delen en biedt genoeg ruimte voor een extra slaapkamer. U heeft de beschikking over een vrijstaande garage en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. U heeft de keuze uit vele kopersopties, bijvoorbeeld het vergroten van de woonkamer aan de tuinzijde door een 2,5 m uitbouw.

Naast de woning is een stenen garage en u krijgt twee parkeerplaatsen op eigen erf.

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
22-03-2016 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
22-03-2016 Omgeving Niet toonbaar Niet toonbaar
22-03-2016 Prijs € 499.000 € 542.000
Meer woningen
Meer woningen