Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:GaagOever, Schipluiden Powered by Niki
Nieuwbouw:
GaagOever, Schipluiden

Type: Koop
Plaats: Schipluiden
Aantal: 8
Soort: Rijwoning
Prijs: € 439.850 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Schipluiden
Info
Op deze idyllische plek ontwikkelt Schouten de Jong, in samenwerking met ABB, zeventien luxe, vrijstaande en geschakelde villa's naar ontwerp van de architect Ray Kentie. Hoewel het project slechts uit zeventien woningen bestaat, mag de typologie veelzijdig worden genoemd.

Er zijn zes versch...

Volledige omschrijving
Op deze idyllische plek ontwikkelt Schouten de Jong, in samenwerking met ABB, zeventien luxe, vrijstaande en geschakelde villa's naar ontwerp van de architect Ray Kentie. Hoewel het project slechts uit zeventien woningen bestaat, mag de typologie veelzijdig worden genoemd.

Er zijn zes verschillende typen villa's die zich onderscheiden door onder meer de ligging in het plan, het type dakbedekking, de lijnen, de wisselende kleurschakering en spiegelingen. Bij iedere villa hoort ruime parkeergelegenheid en een grote tuin. Zo is er door weldoordacht en praktisch te ontwerpen, ook gezocht naar een aantrekkelijke prijsstelling. Hierdoor zult u in de wijde omgeving op dit niveau en voor deze prijs nagenoeg geen vergelijkbaar nieuwbouwaanbod vinden.
De woningen in fase 1 zijn opgeleverd. Bouw fase 2 is gestart.



Omgeving
Om uw woonwensen te realiseren, bieden deze villa's met een gebruiksoppervlakte van 170m2 legio mogelijkheden. Op de begane grond vindt u een inpandige berging, een entree met toilet en een trap naar de eerste etage. De ruime woonkamer, met keuken en openslaande deuren naar de tuin waarborgt veel privacy. ...

Volledige omschrijving
Om uw woonwensen te realiseren, bieden deze villa's met een gebruiksoppervlakte van 170m2 legio mogelijkheden. Op de begane grond vindt u een inpandige berging, een entree met toilet en een trap naar de eerste etage. De ruime woonkamer, met keuken en openslaande deuren naar de tuin waarborgt veel privacy. De tuin is op het Zuid-Westen gericht en biedt zowel zon als schaduwplekken. Villa's 3, 4, 5 en 6 liggen vrij aan het water. De overige woningen hebben een achterom. U heeft de mogelijkheid om optioneel te kiezen voor een uitbouw van de keuken, van de woonkamer of voor een uitbouw van beide. In de keuken kan een daklicht geplaatst worden voor nog meer natuurlijk licht. Heel praktisch is er aan de voorzijde van de woning voldoende ruimte voor de aanleg van een inpandige fietsenberging.
 

Deze villa's hebben op de eerste verdieping twee ruime (slaap)kamers, een apart toilet en een badkamer met ruimte voor een mooie wastafel, een bad en een douchehoek.
Op de tweede verdieping zijn nog eens twee ruime (slaap)kamers, waarvan één voorzien van een brede dakkapel. Voor de wasmachine en droger is er een afgesloten ruimte. Optioneel kunt u kiezen voor een tweede dakkapel aan de tuinzijde.
Deze villa's bieden tevens een aantal fraaie opties. U hebt direct bij de bouw de mogelijkheid om woonkamer en/of keuken uit te bouwen. Ook een fietsenberging direct aan de voorgevel is een optie.

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
02-07-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
31-01-2014 Prijs € 459.850 € 439.850
15-01-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
Meer woningen
Meer woningen