Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Kampen Onderdijks Fase 2 Rijwoningen, Kampen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Kampen Onderdijks Fase 2 Rijwoningen, Kampen

Type: Koop
Plaats: Kampen
Aantal: 14
Soort: Rijwoning
Prijs: € 199.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Kampen
Info
Ten zuidoosten van Kampen is de nieuwe woonwijk Het Onderdijks in ontwikkeling. Het Onderdijks is een ruim opgezette wijk met veel groen. De nieuwe, unieke woonwijk De Paden vormt de zuidhoek van Het Onderdijks.

Landelijk met de stad dichtbij

De Paden ligt open naar het pla...

Volledige omschrijving
Ten zuidoosten van Kampen is de nieuwe woonwijk Het Onderdijks in ontwikkeling. Het Onderdijks is een ruim opgezette wijk met veel groen. De nieuwe, unieke woonwijk De Paden vormt de zuidhoek van Het Onderdijks.

Landelijk met de stad dichtbij

De Paden ligt open naar het platteland en dichtbij de intimiteit van het oude Kampen. De wijk ligt op een historische plek aan de IJssel en wordt omgeven door rivierdijken, kolken, houtopstanden en oude landwegen. Het omringende landschap maakt de plek erg bijzonder. De Paden krijgt 2 recreatieve fiets- en wandelroutes zodat u optimaal van de natuur kunt genieten. De Paden is een wijk met veel groen, ruimte en ligt centraal:
  • Fietspaden en wegen zorgen dat voorzieningen goed bereikbaar zijn
  • Dichtbij de N50
  • Station van de nieuwe Hanzelijn in aanleg
  • Scholen, winkels, wijk- en sportvoorzieningen worden in of in de nabijheid van de wijk ontwikkeld
  • U bent binnen 10 minuten in het centrum van Kampen.
Ontdek het authentieke en moderne Kampen
Kampen is een stad met een glorieus verleden. Dankzij de ligging aan de IJssel ontwikkelde Kampen zich vanaf de 13e eeuw tot een belangrijke Hanzestad. De binnenstad is een aaneenschakeling van historische bouwwerken en monumentale panden. Achter die authentieke gevels bevinden zich soms verrassend moderne ondernemingen, bijzondere winkels of eigentijdse galeries. Kampen heeft het beste van 2 werelden. Het karakter van de Middeleeuwen en de gedrevenheid van vernieuwing die in en om Kampen gestalte krijgt.

Waterrijke omgeving geliefd bij iedereen
De centrale ligging in het land en de waterrijke omgeving maken van Kampen een geliefde pleisterplaats om te wonen. Wandelt u langs de schitterende IJsselkade, dan ervaart u de schoonheid en de betekenis van de rivier. Ook vandaag de dag is de IJssel van cruciaal belang voor de stad, voor haar huidige én nieuwe bewoners.

Cultuur en gezelligheid
Op de prachtige pleinen zijn talloze terrassen en restaurants. Langs de singels en in de Oudestraat barst het van de bedrijvigheid en cultuur. Rondom het oude centrum zijn ruim opgezette woonwijken. Niet alleen de handelsgeest is bepalend geweest voor het karakter van de stad. Ook op wetenschappelijk, kunstzinnig en geestelijk gebied heeft Kampen een rijke geschiedenis. Kampen ademt historie, cultuur, gezelligheid en bedrijvigheid uit. Er is een groot theater en de stad staat bekend om de vele exposities en evenementen. Zo trekt Sail Kampen jaarlijks duizenden bezoekers vanuit de hele wereld.


Welkom aan het water!

Omgeving
Kom wonen in Het Onderdijks en ervaar de combinatie van ruimte, rust en groen met het gemak van de stad. Want vanuit het platteland staat u binnen 10 minuten in het sfeervolle centrum van Kampen. In de zuidhoek van Het Onderdijks ligt De Paden. Dit deelgebied ligt aan de IJssel en is omgeven door veel groe...

Volledige omschrijving
Kom wonen in Het Onderdijks en ervaar de combinatie van ruimte, rust en groen met het gemak van de stad. Want vanuit het platteland staat u binnen 10 minuten in het sfeervolle centrum van Kampen. In de zuidhoek van Het Onderdijks ligt De Paden. Dit deelgebied ligt aan de IJssel en is omgeven door veel groen en water. Ideaal om te wonen, leven en recreëren.

Klassieke rijwoningen Portale
De leuke woningen van het type Portale staan in kleine, verspringende rijen. Robuust gebouwde gevels met kleine details geven de Portale een krachtige uitstraling. Opvallend is het gebruik van de klassiek ogende baksteen gecombineerd met een terugliggende voeg. Deze toepassing doet denken aan de bouwstijl van het begin van de vorige eeuw en zorgt voor een stijlvol aanzien. De praktisch ingerichte huizen van Portale hebben:

  • Veel ruimte en licht
  • Op de 1e verdieping 1 kleine en 2 grote slaapkamers
  • Op zolder een mogelijkheid voor berg- en wasruimte of extra kamers
  • Een ruime achtertuin
  • Een voortuin die subtiel overloopt in het groen van de woonomgeving
  • Geen zicht op blik, omdat uw auto aan de achterkant van het huis staat geparkeerd
  • Een crèmekleurige voordeur en lichte ramen.
Duurzaam gebouwde woningen
Met de Portale heeft u een optimaal geïsoleerde woning met een gezond binnenklimaat. Uw woning is energiezuinig door:
  • Een hoogwaardig ventilatiesysteem
  • Uitstekende isolatie in dak, glas, gevels en vloeren
  • Duurzame materialen.
Extra aanbieding: uitbouw woonkamer
Nog meer woongenot? Voor deze rijwoningen geldt een extra aanbieding voor een uitbouw van de woonkamer. De grootte van deze uitbouw is 1,20 m. De meerwerkprijs van deze uitbouw bedraagt € 9.950,-

Koopsom
De koopsom zoals vermeld, is de basisprijs van de woning inclusief het meerwerk en exclusief de bouwrente. Voor meer informatie over de totale koopsom kunt u terecht bij de verkopende makelaars:

Alex woon- & bedrijfsmakelaars
Tel. 038-333 66 33


IJssel Makelaardij
Tel 038-337 10 00


Starterslening
Dit project komt in aanmerking voor de starterslening van Bouwfonds Ontwikkeling. Vraag naar de voorwaarden.


Bekijk de video van  voor een sfeerimpressie of download de voor een impressie.

Share |
Meer woningen
Meer woningen