Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Quartier Parijsch, Culemborg Powered by Niki
Nieuwbouw:
Quartier Parijsch, Culemborg

Type: Koop
Plaats: Culemborg
Aantal: 1
Soort: Appartement
Prijs: € 250.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Culemborg
Info
Quartier Parijsch
Quartier Parijsch ligt in de Centrumzone van de woonwijk Parijsch en vlakbij het winkelcentrum. Parijsch is de nieuwe woonwijk gelegen in Culemborg, ten westen van de woonwijken 'Molenzicht' en 'Dijkzicht' en wordt in vijf fasen gerealiseerd. De eerste twee fasen, de...

Volledige omschrijving
Quartier Parijsch
Quartier Parijsch ligt in de Centrumzone van de woonwijk Parijsch en vlakbij het winkelcentrum. Parijsch is de nieuwe woonwijk gelegen in Culemborg, ten westen van de woonwijken 'Molenzicht' en 'Dijkzicht' en wordt in vijf fasen gerealiseerd. De eerste twee fasen, de Lekbuurt en het winkelcentrum, zijn inmiddels gerealiseerd. De woonwijk bestaat verder uit de fasen "Centrumzone" , "Waterfront" en "De Dorpen". In totaal circa 1.400 woningen. Het appartementengebouw "Quartier Parijsch ligt in de eerst volgende fase, genaamd "Centrumzone".

Quartier Parijsch, gesitueerd langs de Zijderupsvlinderlaan, grenst aan het water en telt 59 appartementen ( met twee-, drie- of vierkamers). Parkeren kan in het onder het gebouw gelegen parkeergarage.

Het appartementengebouw Quartier is opgezet in een U vorm, het plan Quartier kenmerkt zich door een grote diversiteit aan woningtypes, van groot tot klein. Appartementen met een souterrainruimte, en eigen trap met opgang vanaf de pleinzijde. Appartementen met vide´s, met dakterassen……… Quartier Parijsch staat symbool voor veel diversiteit.

De gemeenschappelijke binnentuin wordt fraai ingericht waarbij met name het rijk gedetailleerde paviljoen aan de waterzijde een in het oog springend element is. Op een zwoele zomeravond zal het hier zeer aangenaam vertoeven zijn met uw buren. Dit wordt hét  gezicht van Parijsch.

Omgeving
Woningtype D12: niveau 3e – 4e verdieping
Deze appartementen zijn gesitueerd aan de zuidzijde van het appartementengebouw Quartier, grenzend aan de waterpartij en/of het plein aan de zuidzijde.  

Royale appartementen met een woonkamer / keuken met een oppervlak v...

Volledige omschrijving
Woningtype D12: niveau 3e – 4e verdieping
Deze appartementen zijn gesitueerd aan de zuidzijde van het appartementengebouw Quartier, grenzend aan de waterpartij en/of het plein aan de zuidzijde.  

Royale appartementen met een woonkamer / keuken met een oppervlak van ruim 50 m²,  een op het zuiden gesitueerd balkon, in de kapverdieping 2 stuks fraaie slaapkamers alsmede een badkamer die fraai is ingericht met sanitair van niveau.

Share |
Meer woningen
Meer woningen