Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Quartier Parijsch, Culemborg Powered by Niki
Nieuwbouw:
Quartier Parijsch, Culemborg

Type: Koop
Plaats: Culemborg
Aantal: 1
Soort: Appartement
Prijs: € 275.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Culemborg
Info
Quartier Parijsch
Quartier Parijsch ligt in de Centrumzone van de woonwijk Parijsch en vlakbij het winkelcentrum. Parijsch is de nieuwe woonwijk gelegen in Culemborg, ten westen van de woonwijken 'Molenzicht' en 'Dijkzicht' en wordt in vijf fasen gerealiseerd. De eerst...

Volledige omschrijving
Quartier Parijsch
Quartier Parijsch ligt in de Centrumzone van de woonwijk Parijsch en vlakbij het winkelcentrum. Parijsch is de nieuwe woonwijk gelegen in Culemborg, ten westen van de woonwijken 'Molenzicht' en 'Dijkzicht' en wordt in vijf fasen gerealiseerd. De eerste twee fasen, de Lekbuurt en het winkelcentrum, zijn inmiddels gerealiseerd. De woonwijk bestaat verder uit de fasen "Centrumzone" , "Waterfront" en "De Dorpen". In totaal circa 1.400 woningen. Het appartementengebouw "Quartier Parijsch ligt in de eerst volgende fase, genaamd "Centrumzone".

Quartier Parijsch, gesitueerd langs de Zijderupsvlinderlaan, grenst aan het water en telt 59 appartementen ( met twee-, drie- of vierkamers). Parkeren kan in het onder het gebouw gelegen parkeergarage.

Het appartementengebouw Quartier is opgezet in een U vorm, het plan Quartier kenmerkt zich door een grote diversiteit aan woningtypes, van groot tot klein. Appartementen met een souterrainruimte, en eigen trap met opgang vanaf de pleinzijde. Appartementen met vide´s, met dakterassen……… Quartier Parijsch staat symbool voor veel diversiteit.

De gemeenschappelijke binnentuin wordt fraai ingericht waarbij met name het rijk gedetailleerde paviljoen aan de waterzijde een in het oog springend element is. Op een zwoele zomeravond zal het hier zeer aangenaam vertoeven zijn met uw buren. Dit wordt hét  gezicht van Parijsch.

Omgeving
Woningtype D9: niveau 3e – 4e verdieping 
Heerlijk genieten van het zonnetje en het fraaie uitzicht op je dakterras met een oppervlakvan ruim 12 m², daarnaast eveneens een fraai ‘frans’balkon wat aansluit op uw woonkamer. 

Woningtype D9 is w...

Volledige omschrijving
Woningtype D9: niveau 3e – 4e verdieping 
Heerlijk genieten van het zonnetje en het fraaie uitzicht op je dakterras met een oppervlakvan ruim 12 m², daarnaast eveneens een fraai ‘frans’balkon wat aansluit op uw woonkamer. 

Woningtype D9 is wel een bijzonder appartement te noemen, een 3 kamer appartement met de nodige extra’s.Een royale woonkamer en keuken met een oppervlak van circa 46 m², een ruime slaapkamer op de 3e verdieping en tevens nog een  ruime kamer in de kapverdieping, royale overloop en dubbele deurendie toegang geven tot uw dakterras.  

Wat te denken van de vide in uw woonkamer, eventueel is de bergruimte in de kapverdiepingals entresol nog toe te voegen aan uw woonoppervlak. Wat een uitdaging om dit naar uw stijlen wensen in te richten.

Share |
Meer woningen
Meer woningen