Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:OolderVeste 2 Exclusieve vrijstaande woningen, Roermond Powered by Niki
Nieuwbouw:
OolderVeste 2 Exclusieve vrijstaande woningen, Roermond

Type: Koop
Plaats: Roermond
Aantal: 2
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 395.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Roermond
Info
Waterrijk recreatiegebied
Roermond ligt aan de Roer, Maas en Swalm en is daardoor een echte waterstad met directe toegang tot een uitgestrekt waterrecreatiegebied: de Maasplassen. Deze aaneenschakeling van vele kleine en grotere plassen biedt uitstekende mogelijkheden om te surfen, te...

Volledige omschrijving
Waterrijk recreatiegebied
Roermond ligt aan de Roer, Maas en Swalm en is daardoor een echte waterstad met directe toegang tot een uitgestrekt waterrecreatiegebied: de Maasplassen. Deze aaneenschakeling van vele kleine en grotere plassen biedt uitstekende mogelijkheden om te surfen, te zwemmen, te zeilen of te varen.

Groen recreatiegebied
Rondom Roermond ligt ook een uitgestrekte groene gordel, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Natuurgebieden als het nationaal park De Meinweg, het Leudal, de Beegderheide en de rivierdalen van de Roer en Swalm bieden een rijke variatie aan bos, heide, vennen en weidevelden.

Oolderveste geeft je ruimte om te leven
Centraal gelegen in het kloppend hart van Midden-Limburg verenigt OolderVeste kwaliteit en sfeer uit het verleden met woon- en leefcomfort van vandaag en morgen. In totaal worden circa 875 woningen gebouwd, elk met een gevarieerde architectuur.

Rust en stilte
OolderVeste geeft rust en stilte en voldoende vrij uitzicht. Een veilige woonomgeving waar het goed wonen is. Het is vanaf alle richtingen bereikbaar en biedt voor iedereen voldoende voorzieningen.

Omgeving
Exlusieve vrijstaande woningen
Naast een exclusieve uitstraling beschikken de woningen over bijzondere plattegronden.

Begane grond
De woonkamer en eetkamer zijn op de begane grond diagonaal gelegen ten opzichte van elkaar. De keuken grenst aan de...

Volledige omschrijving
Exlusieve vrijstaande woningen
Naast een exclusieve uitstraling beschikken de woningen over bijzondere plattegronden.

Begane grond
De woonkamer en eetkamer zijn op de begane grond diagonaal gelegen ten opzichte van elkaar. De keuken grenst aan de eetkamer. Hier bevindt zich eveneens de toegang tot de zeer ruime bijkeuken, die u weer toegang geeft tot de garage/ stallingsruimte. Daarnaast vindt u eveneens op de begane grond de riante hoofdslaapkamer met een eigen badkamer,
compleet uitgevoerd met douche, ligbad en twee wastafels.

Eerste verdieping
Met een betonnen trap bereikt u de eerste verdieping. Hier zijn de tweede en derde slaapkamer en een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel. Daarnaast bevindt zich hier nog een techniek ruimte en een bergkast.

Share |
Meer woningen
Meer woningen