Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:15 huizen aan het Waterfront Meeroevers, Meerstad Powered by Niki
Nieuwbouw:
15 huizen aan het Waterfront Meeroevers, Meerstad

Type: Koop
Plaats: Meerstad
Aantal: 3
Soort: Rijwoning
Prijs: € 231.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Meerstad
Info
Het is dit ontspannen karakter van Meestad dat je dagelijks ervaart als je woont in Meeroevers. Je ademt de schone lucht met volle teugen. Je ruikt de seizoenen in het landschap om je heen. En je geniet van het uitzicht over het Woldmeer. Sprankelend in het lentelicht, verkoelend in de zomer, onstuimig in ...

Volledige omschrijving
Het is dit ontspannen karakter van Meestad dat je dagelijks ervaart als je woont in Meeroevers. Je ademt de schone lucht met volle teugen. Je ruikt de seizoenen in het landschap om je heen. En je geniet van het uitzicht over het Woldmeer. Sprankelend in het lentelicht, verkoelend in de zomer, onstuimig in de herfst. En in de winter? Schaatsen!

Meeroevers is de ideale woonomgeving voor wie bouwt aan een veelzijdige toekomst. Een innemend landschap, robuuste woningen en de bruisende stad Groningen binnen handbereik. Wat wil je nog meer?

Omgeving
Wanneer je de woning betreedt via de hal, kom je binnen in de keuken. Een ruime en lichte keuken die alles in zich heeft om het gezellige "hart" van het huis te worden. Bovendien profiteer je hier van het uizicht over het Woldmeer en de gezellige activiteiten op het water. Direct in het verlengde...

Volledige omschrijving
Wanneer je de woning betreedt via de hal, kom je binnen in de keuken. Een ruime en lichte keuken die alles in zich heeft om het gezellige "hart" van het huis te worden. Bovendien profiteer je hier van het uizicht over het Woldmeer en de gezellige activiteiten op het water. Direct in het verlengde van de keuken kom je in de L-vormige woonkamer, die over de volle breedte van de achtergevel loopt. Hiervandaan bereik je via de openslaande tuindeur de achtertuin. Op die manier past de begane grond uitstekend bij de moderne manier van leven, waarin wonen, spelen, koken en familie-activiteiten vloeiend en vanzelfsprekend met elkaar verbonden zijn.

Op de eerste verdieping vind je een grote ouderslaapkamer aan de voorzijde, over de breedte van het huis. In de badkamer is ruimte voor een aparte douche, tweede toilet en dubbele wasbak. De derde verdieping ten slotte is de zolder, die je bereikt met een vaste trap. Hier ervaar je de volle diepte van het huis in een lange ruimte met prima stahoogte, en goed licht door de ramen aan de voor- en achterzijde.

Share |
Meer woningen
Meer woningen