Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:15 huizen aan het Waterfront Meeroevers, Meerstad Powered by Niki
Nieuwbouw:
15 huizen aan het Waterfront Meeroevers, Meerstad

Type: Koop
Plaats: Meerstad
Aantal: 2
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 306.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Meerstad
Info
Het is dit ontspannen karakter van Meestad dat je dagelijks ervaart als je woont in Meeroevers. Je ademt de schone lucht met volle teugen. Je ruikt de seizoenen in het landschap om je heen. En je geniet van het uitzicht over het Woldmeer. Sprankelend in het lentelicht, verkoelend in de zomer, onstuimig in ...

Volledige omschrijving
Het is dit ontspannen karakter van Meestad dat je dagelijks ervaart als je woont in Meeroevers. Je ademt de schone lucht met volle teugen. Je ruikt de seizoenen in het landschap om je heen. En je geniet van het uitzicht over het Woldmeer. Sprankelend in het lentelicht, verkoelend in de zomer, onstuimig in de herfst. En in de winter? Schaatsen!

Meeroevers is de ideale woonomgeving voor wie bouwt aan een veelzijdige toekomst. Een innemend landschap, robuuste woningen en de bruisende stad Groningen binnen handbereik. Wat wil je nog meer?

Omgeving
De woning ontvangt je in de hal, en nodigt je uit in de keuken met een prachtig zicht op het Woldmeer. Draai je om en je oog valt op de erker aan de zijkant van het huis, die zorgt voor extra ruimte en speels licht. Direct in het verlengde hiervan loop je de woonkamer in, die over de volle breedte van de a...

Volledige omschrijving
De woning ontvangt je in de hal, en nodigt je uit in de keuken met een prachtig zicht op het Woldmeer. Draai je om en je oog valt op de erker aan de zijkant van het huis, die zorgt voor extra ruimte en speels licht. Direct in het verlengde hiervan loop je de woonkamer in, die over de volle breedte van de achtergevel loopt. Hiervandaan kom je via de openslaande tuindeur en de achtertuin. Een indeling die perfect past bij een moderne manier van leven, waarin leven, spelen, koken en familie-activiteiten vloeiend en vanzelfsprekend met elkaar verbonden zijn.

Op de eerste verdieping vind je een grote ouderslaapkamer aan de voorzijde, over de breedte van het huis. Aan de achterzijde liggen nog twee slaapkamers. In de badkamer is ruimte voor een aparte douche, een tweede toilet en een dubbele wasbak. De zolder ten slotte bereik je met een vaste trap. De ruimte is groot en de lichtval speels.

Share |
Meer woningen
Meer woningen