Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Green, Almere Powered by Niki
Nieuwbouw:
Green, Almere

Type: Koop
Plaats: Almere
Aantal: 4
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 199.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Almere
Info
Dicht bij natuurgebied Pampushout en het Almeerderstrand komt het project 'GREEN': een groen woonplan in Almere Poort met riante eengezinswoningen. Een scherpe prijs-kwaliteitverhouding maakt dit project zo aantrekkelijk. De gezinswoningen zijn namelijk voorzien van een tuin, 3 slaapkamers en grote...

Volledige omschrijving
Dicht bij natuurgebied Pampushout en het Almeerderstrand komt het project 'GREEN': een groen woonplan in Almere Poort met riante eengezinswoningen. Een scherpe prijs-kwaliteitverhouding maakt dit project zo aantrekkelijk. De gezinswoningen zijn namelijk voorzien van een tuin, 3 slaapkamers en grote zolder en worden compleet opgeleverd.

Het project is door de ligging een goed bereikbare wijk met veel voorzieningen met veel groen en een strand in de hoofdrol. Delen van Almere Poort worden al bewoond en de wijk krijgt steeds verder vorm, een nieuwbouw woning kopen betekent dan ook investeren in de toekomst. Meer informatie over de wijk en de voorzieningen is te vinden op de website van .

De pluspunten van GREEN:
- Ruim opgezette wijk met veel groen
- Groen in de directe omgeving: Pampushout, Cascadepark, Strandjes aan het IJmeer
- Ruime woningen (120m²) met tuin 
- Duurzame woningen, energielabel A++
 

Omgeving
Een hoekwoning geeft net even wat meer privacy en vrijheid. Veel hoekwoningen hebben als voordeel dat zij direct aan een groene hofje zijn gelegen of een extra brede tuin hebben.

De wit gekeimde hoekwoningen hebben een tuingerichte woonkamer met in de achtergevel een groot raam....

Volledige omschrijving
Een hoekwoning geeft net even wat meer privacy en vrijheid. Veel hoekwoningen hebben als voordeel dat zij direct aan een groene hofje zijn gelegen of een extra brede tuin hebben.

De wit gekeimde hoekwoningen hebben een tuingerichte woonkamer met in de achtergevel een groot raam. Bij type C is het raam dat bij de overige types in de voorgevel zit naar de zijgevel verplaatst, waardoor er zicht op de groene hofjes of tuin komt. De keuken kan in een hoekopstelling worden geplaatst.

KENMERKEN
Woonoppervlakte van circa 120 m2
Ruime woonkamer met open keuken (circa 36 m2)
Drie slaapkamers (circa 15, 12 en 7 m2)
Badkamer met ruimte voor een douche, ligbad,wastafel en tweede toilet
Grote, vrij indeelbare zolder (circa 30 m2)
Gunstig gelegen achtertuin met berging
Diverse opties mogelijkheden

Share |
Meer woningen
Meer woningen