Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:19 woningen Overtieringe, Kapelle, Kapelle Powered by Niki
Nieuwbouw:
19 woningen Overtieringe, Kapelle, Kapelle

Type: Koop
Plaats: Kapelle
Aantal: 2
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 249.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zeeland | Kapelle
Info
Ruime nieuwe woningen in Overtieringe, Kapelle. 
Wonen met een vrij gevoel aan de rand van Kapelle in een prachtig huis; het klinkt als een sprookje en toch is het realistisch: In Overtieringe,In Kapelle gaat Heijmans Bouw Zeeland negentien kwalitatief hoogwaardige ...

Volledige omschrijving
Ruime nieuwe woningen in Overtieringe, Kapelle. 
Wonen met een vrij gevoel aan de rand van Kapelle in een prachtig huis; het klinkt als een sprookje en toch is het realistisch: In Overtieringe,In Kapelle gaat Heijmans Bouw Zeeland negentien kwalitatief hoogwaardige en uitstekend geïsoleerde woningen bouwen met duurzame materialen.

 Kapelle, de bloesem van Zeeland is een heerlijk dorp om in te wonen. Denk daarbij aan het grote voorzieningenaanbod, de ruime opzet van het dorp en het feit dat Kapelle baadt in het groen. Kapelle: een dorp om thuis te komen.

Overtieringe
. Dit zijn de laatste nieuwbouwwoningen die in deze riante buitenwijk van Kapelle worden gerealiseerd. Privacy, geborgenheid en veiligheid zijn kenmerkende woorden die passen bij deze groene oase in hartje Zeeland

Heijmans Bouw Zeeland realilseert in Overtieringe, Kapelle
 - 2 Halfvrijstaande woningen.
Wonen in weelde, met een zee aan ruimte en slechts twee buitenkansen.
- 13 Geschakelde gezinswoningen.
Maak uw keuze uit één van de dertien heerlijk ruime eengezinswoningen.
- 4 Levensloopbestendige woningen.
Onbezorgd genieten en comfortabel wonen met een compleet woonprogramma op de begane grond.

Dé beste buitenkans.
Juist nu biedt de huizenmarkt kansen en de huizen van Heijmans Bouw Zeeland in Overtieringe zijn rechtstreekse buitenkansen. Met prijzen vanaf € 159.000,- v.o.n.

Omgeving
Dé beste buitenkans!
Uw halfvrijstaande woning in Overtieringe, Kapelle. Wonen met een vrij gevoel aan de rand van Kapelle in een prachtig ruim halfvrijstaand huis; het klinkt als een sprookje en toch is het realisrisch: In Overtieringe, Kapelle gaat Heijmans B...

Volledige omschrijving
Dé beste buitenkans!
Uw halfvrijstaande woning in Overtieringe, Kapelle. Wonen met een vrij gevoel aan de rand van Kapelle in een prachtig ruim halfvrijstaand huis; het klinkt als een sprookje en toch is het realisrisch: In Overtieringe, Kapelle gaat Heijmans Bouw Zeeland twee kwalitatief hoogwaardige en uitstekend geïsoleerde halfvrijstaande woningen bouwen met duurzame materialen.

De architect is er in geslaagd om eenheid te creëren en spanning te geven aan de gevelpartij van de geschakelde woningen. Het geheel biedt een harmonieuze aanblik en dat is vooral te danken aan de strakke, moderne lijnen en kleuren die modern ogen en toch zeer goed samengaan met de kenmerkende jaren-30 stijl.
Begane grond: De woningen beschikken over een ruime living, fikse raampartijen in de voor- en zijgevels en openslaande deuren aan de achterzijde. Een en ander resulteert in een heerlijk lichte huiskamer. De open keuken, tevens voorzien van een raampartij met uitzicht op de tuin staat in directe verbinding met de woonkamer.

De verdieping telt drie slaapkamers en een ruime badkamer. De riante dakkapel brengt ligt in het trappenhuis, op de overloop, de badkamer en in één van de slaapkamers. Ook de twee andere ruime slaapkamers zijn voorzien van flinke raampartijen.

Op de zolder zijn twee kamers voorzien, welke geschikt zijn voor meerdere doeleinden. Hier is ook ruimte voor de technische installaties.
Het perceel biedt volop ruimte voor het inrichten van een heerlijke tuin met goede bezonning op diverse momenten van de dag.

Share |
Meer woningen
Meer woningen