Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Het Groene Gordijn, Bergen op Zoom Powered by Niki
Nieuwbouw:
Het Groene Gordijn, Bergen op Zoom

Type: Koop
Plaats: Bergen op Zoom
Aantal: 16
Soort: Rijwoning
Prijs: € 189.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Bergen op Zoom
Info
Het Groene Gordijn

Het Groene Gordijn wordt ontwikkeld door Blauwhoed Eurowoningen en biedt straks ruimte aan zo’n 300 woningen. De 1e fase is al verkocht, gerealiseerd en bewoond en nu brengen we de 2e fase in verkoop: 73 woningen met tuin: vrijstaand of in een rij, een bungalo...

Volledige omschrijving
Het Groene Gordijn

Het Groene Gordijn wordt ontwikkeld door Blauwhoed Eurowoningen en biedt straks ruimte aan zo’n 300 woningen. De 1e fase is al verkocht, gerealiseerd en bewoond en nu brengen we de 2e fase in verkoop: 73 woningen met tuin: vrijstaand of in een rij, een bungalow of een eengezinswoning in verschillende uitvoeringen.

Ideaal gelegen!

U vindt het Groene Gordijn aan de Burgemeester Blomlaan in Bergen op Zoom, op het terrein van de voormalige Cort Heyligerskazerne. Een ideale locatie. Net even buiten de drukte van het centrum, maar wel met alle voorzieningen dichtbij. Lekker ruim opgezet. Het plan is bijzonder ruimtelijk opgezet. Grote tuinen, veel groen, brede autoluwe straten en voldoende parkeergelegenheid. Woningtypes LARIX en PRUNUS hebben een parkeerplaats op het eigen terrein, de bewoners van de woningtypes ACER en SALIX maken gebruik van het ruime aanbod van openbare parkeerplaatsen. 

Bereikbaarheid

Het Groene Gordijn ligt aan de Burgemeester Blomlaan in Bergen op Zoom. Met de auto bent u snel op de Rooseveltlaan, die direct toegang geeft tot de A4/A58. Middelburg, Roosendaal en Breda zijn gemakkelijk te bereiken. In de buurt stoppen diverse bussen die een directe verbinding hebben met station Roosendaal, station Bergen op Zoom, het strand en het centrum van Bergen op Zoom. 

Een huis dat klaar is voor de toekomst

Geurst&Schulze architecten uit Den Haag heeft de huizen een schuine kap gegeven, maar dan wel op eigentijdse moderne manier. De lessenaarsdaken geven het plan een heel vriendelijke, open uitstraling, zeker door de combinatie met de lichtkleurige gevelsteen. Omdat iedereen daglicht prettig vindt, zijn de raampartijen zo groot mogelijk en om aan alle verschillende wensen van bewoners tegemoet te komen zijn er diverse uitbreidingsopties uitgewerkt.  

Omgeving
Deze tussenwoningen zijn gesitueerd op een ruim perceel met een woonoppervlakte van 95 m2. met vloerverwarming als hoofdverwarming op alle verdiepingen en ankerloze spouwmuren. 

Begane Grond

Entree voorzien van toiletruimte met staand toilet en fonteintje, meterk...

Volledige omschrijving
Deze tussenwoningen zijn gesitueerd op een ruim perceel met een woonoppervlakte van 95 m2. met vloerverwarming als hoofdverwarming op alle verdiepingen en ankerloze spouwmuren. 

Begane Grond

Entree voorzien van toiletruimte met staand toilet en fonteintje, meterkast en toegang tot woonkamer.
Lichte, tuingerichte woonkamer met glazen pui in de achtergevel en deur met toegang tot de achtertuin.
Ruime open keuken gelegen aan de voorzijde en voorzien van complete hoek-keukeninrichting met Siemens inbouwapparatuur zoals magnetron, koelkast, gaskookplaat, afzuigkap en kunststof aanrechtblad.
De achtertuin is afhankelijk van het perceel, gelegen op het zuiden of noorden en voorzien van een vrijstaande berging.

1e Verdieping 

Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer.
De badkamer is voorzien van wand- en vloertegels, douche met thermostatische douchemengkraan voorzien van doucheslang met handdouche en vaste wastafel met mengkraan.
Optioneel is er een tweede verdieping mogelijk met ruimte voor extra (slaap)kamer(s).

Algemeen

De woning is geheel voorzien van HR ++ glas.
De woning voldoet aan de woningeisen van Politiekeurmerk Veilig Wonen Nieuwbouw.
Ruime keuze aan uitbreidingsmogelijkheden en indelingsvarianten
De woning is aan de zuidzijde voorzien van sunscreens
Diverse woningen zijn uitgerust met parkeergelegenheid op eigen terrein

Share |
Meer woningen
Meer woningen