Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Mooi Betaalbaar Wonen in Wolvega, Wolvega Powered by Niki
Nieuwbouw:
Mooi Betaalbaar Wonen in Wolvega, Wolvega

Type: Koop
Plaats: Wolvega
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 194.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Wolvega
Info
Op één van de mooiste en centraal gelegen locaties in het hart van Wolvega, heeft u de keuze uit 20 kwalitatief hoogwaardige en duurzame woningen met tuinen op het zuiden.
Op de voormalige schoollocatie “De Wegwijzer” aan de rand van het park, midden in het groen, verrijzen binnenkort 12 starterswonin...

Volledige omschrijving
Op één van de mooiste en centraal gelegen locaties in het hart van Wolvega, heeft u de keuze uit 20 kwalitatief hoogwaardige en duurzame woningen met tuinen op het zuiden.
Op de voormalige schoollocatie “De Wegwijzer” aan de rand van het park, midden in het groen, verrijzen binnenkort 12 starterswoningen, 6 gezinswoningen en 2 levensloopbestendige seniorenwoningen.
De woningen worden gebouwd in een zogeheten hofverkaveling, waarbij de oude bomen langsde randen van het plan blijven staan en een gevoel oproepen van bescherming, rust en vrijheid.

Omgeving
Of u nu een starter bent, kleine kinderen hebt of van uw oude dag wilt genieten, het plan heeft voor elke portemonnee en gezinssituatie wat wils!

Keuzevrijheid:
Het plan bestaat in totaal uit 20 kwalitatief hoogwaardige en duurzame woningen, waarvan er 2 hoekwoningen intere...

Volledige omschrijving
Of u nu een starter bent, kleine kinderen hebt of van uw oude dag wilt genieten, het plan heeft voor elke portemonnee en gezinssituatie wat wils!

Keuzevrijheid:
Het plan bestaat in totaal uit 20 kwalitatief hoogwaardige en duurzame woningen, waarvan er 2 hoekwoningen interessant zijn voor senioren. De stedenbouwkundige hofverkaveling ligt vast, maar op de uiterlijke verschijning heeft u straks zelf invloed. U kunt een keuze maken tussen drie verschillende soorten gevelsteen, waardoor u een eigen identiteit aan de woning kunt geven. 
Uw woning wordt standaard semi-casco aangeboden. Semi-casco betekent dat de woning is voorzien van installaties, dekvloer en spuitwerk. U dient bij semi-casco vervolgens zelf de binnenwanden, binnendeuren, sanitair en tegelwerk te plaatsen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen dat Meacasa de woning volledig afbouwt.

Standaard duurzaam:
Alle woningen worden standaard voorzien van een zonneboiler, drielaagse beglazing en zeer hoogwaardige isolatie ten gunste van jouw energierekening. Daarnaast zijn alle woningtypen uitgevoerd met kunststof kozijnen met verdiepte profielen, hoogwaardige keramische dakpannen en onderhoudsarme materialen, zodat schilderen niet meer nodig is. De seniorenwoning heeft aan de voorzijde een inpandige berging.

Indeling:
U komt middels een entree aan de voorzijde de woning binnen met een apart toilet in de hal. Tegenover het toilet bevindt zich een ruime badkamer. Aan de achterzijde van de woning is op de begane grond een slaapkamer gesitueerd. De woning heeft een heerlijke royale woonkamer met open keuken aan de voorzijde.

De ruime woonkamer geeft u alle vrijheid qua inrichting. De tuin is direct vanuit de woonkamer bereikbaar, middels de terrasdeuren. De tuin wordt aan de achterzijde afgeschermd met begroeide gaashekwerken en fraaie leibomen tussen de bergingen, die je optimale privacy bieden.

Op de verdieping kunnen 2 slaapkamers gerealiseerd worden. Ook is het mogelijk een extra badkamer te realiseren, die direct geschakeld is met een slaapkamer. Daarnaast is er op de 1e verdieping nog volop ruimte voor hobby's, (klein) kinderen of een extra slaapkamer. 

De levensbestendige woning beschikt over een ruime opbergzolder, die bereikbaar is middels een vlizotrap. Het is ook mogelijk te kiezen voor een vaste trap naar de 2e verdieping.

Hypotheekaanbieding:
Tot slot biedt Meacasa in samenwerking met ABN AMRO Friesland een unieke hypotheekaanbieding exclusief voor dit project. Informeer naar de mogelijkheden!

Met onderstaande link kun je alvast je eigen plattegrond indelen:
/>
Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Makelaardij Hoekstra (058-3)

Share |
Meer woningen
Meer woningen