Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Delftlanden, Emmen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Delftlanden, Emmen

Type: Koop
Plaats: Emmen
Aantal: 2
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 289.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Drenthe | Emmen
Info
In het plan Kloostertuin en Bernagietuin realiseert Ter Steege Vastgoed 6 twee onder één kapwoningen en 9 vrijstaande woningen. Woningen die zijn ontworpen om uw woonwensen te laten vervullen. De woningen zijn ontworpen in de jaren dertig stijl. De royale dakoverstekken en de speelse kleurenc...

Volledige omschrijving
In het plan Kloostertuin en Bernagietuin realiseert Ter Steege Vastgoed 6 twee onder één kapwoningen en 9 vrijstaande woningen. Woningen die zijn ontworpen om uw woonwensen te laten vervullen. De woningen zijn ontworpen in de jaren dertig stijl. De royale dakoverstekken en de speelse kleurencombinaties waarin de woningen worden uitgevoerd en de kenmerkende erkers geven de woningen uitstraling en statigheid. Voor u als toekomstige bewoners bieden de woningen volop ruimte om uw woonwensen te realiseren. De woningen hebben royale woonmaten en dankzij de rechte wanden op de verdieping, kunt u elke vierkante meter optimaal benutten. Bovendien worden de woningen uitgevoerd met een royale zolderetage waar u een extra slaapkamer of hobbyruimte kunt creëren. De woningen zijn ideaal voor mensen die eisen stellen aan ruimte en kwaliteit, maar zéker ook voor mensen die de kosten niet uit het oog verliezen.
De woningen worden standaard zéér compleet uitgevoerd, inclusief een ruime garage/berging. Het afwerkingsniveau van de woningen is hoog en de materialen die voor deze woningen met zorg zijn gekozen, zorgen voor weinig onderhoud en een gegarandeerde lange levensduur. Bovendien mogen wij in de huidige tijd het milieu en energiebesparing niet vergeten. Bij deze woningen is daarom ook uiterste zorg besteed aan hoge isolatiewaarden en een laag energieverbuik. Een gunstige bijdrage voor het milieu, maar voor u als bewoner betekent dit een optimaal binnenklimaat en aangenaam lage energielasten. Moderne woningen met de sfeer van weleer.

Omgeving
Van deze ruime vrijstaande woning worden er slechts twee gebouwd in dit plan. Door de fraaie hoekligging heeft deze woning een erker aan de zijgevel voor extra lichtinval. De indeling van de woning is als volgt; De entree bevindt zich aan de zijgevel. Hier betreedt u de hal welke u leidt naar de ruime woon...

Volledige omschrijving
Van deze ruime vrijstaande woning worden er slechts twee gebouwd in dit plan. Door de fraaie hoekligging heeft deze woning een erker aan de zijgevel voor extra lichtinval. De indeling van de woning is als volgt; De entree bevindt zich aan de zijgevel. Hier betreedt u de hal welke u leidt naar de ruime woonkamer. Het wonen is straatgericht. Aan de achterzijde van de woningen is de keuken gesitueerd. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een volledige badkamer, welke is voorzien van een douche, tweede toilet, wastafel en ligbad. De ruime zolderverdieping met dakkapel is bereikbaar via een vaste trap en is vrij indeelbaar. Een extra slaapkamer of werkkamer is zeker gezien de ruimte mogelijk. Door middel van een zonnecollector zijn de woningen energiezuinig, waardoor u bespaart op de energiekosten. Daarnaast heeft u diverse optiemogelijkheden om de woning af te stemmen op uw persoonlijke wensen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen