Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Atlasvlinder Fase 4, Leusden Powered by Niki
Nieuwbouw:
Atlasvlinder Fase 4, Leusden

Type: Koop
Plaats: Leusden
Aantal: 1
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 267.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Leusden
Info
Binnen de rij van de Atlasvlinder Fase 4 bevinden zich drie verschillende woningtypes van verschillende prijsklassen. Zo zijn de tussenwoningen in fase 4 al vanaf ca. € 242.500,- v.o.n. verkrijgbaar. Er wordt een gevarieerd straatbeeld verkregen door verschillende kleurstellingen i...

Volledige omschrijving
Binnen de rij van de Atlasvlinder Fase 4 bevinden zich drie verschillende woningtypes van verschillende prijsklassen. Zo zijn de tussenwoningen in fase 4 al vanaf ca. € 242.500,- v.o.n. verkrijgbaar. Er wordt een gevarieerd straatbeeld verkregen door verschillende kleurstellingen in materialen toe te passen. Voor kinderen is de wijk veilig en vriendelijk. Ze kunnen zich uitleven op diverse speelplekken in de buurt.  
 
De  woningen van De Atlasvlinder bevinden zich in deelplan de Landerijen van Tabaksteeg. Tabaksteeg ligt aan de rand van Leusden, op een steenworp afstand van Amersfoort. Deelplan De Landerijen kenmerkt zich door de dorpse sfeer, de landelijke structuur en de vele verschillende woningtypen in de wijk. De woningen van de Atlasvlinder bevinden zich in het midden van De Landerijen en liggen vlakbij de groene buffer. Tevens bevinden zich in de wijk verschillende voorzieningen zoals scholen, een sporthal, verschillende winkels waaronder een grote supermarkt en een medisch centrum.

De impressies geven een uitstekend beeld van de details waaraan het plan zijn dorpse uitstraling ontleent. Voorbeelden hiervan zijn het overstek op de kopgevels en de donkere plintsteen met rollaag.  Ook is goed te zien hoe de vaste bloembak voor het grote kozijn op de eerste verdieping de woning een vrolijke en knusse uitstraling geeft.

Omgeving
Type D is een hoekwoning met een zij-entree wat de woning extra privacy geeft. Daarnaast onderscheidt de hoekwoning zich door de kleurstelling in het metselwerk en de kozijnen in de zijgevel waardoor de woning extra daglicht in de woonkamer en trappenhuis krijgt. Daarnaast hebben beid...

Volledige omschrijving
Type D is een hoekwoning met een zij-entree wat de woning extra privacy geeft. Daarnaast onderscheidt de hoekwoning zich door de kleurstelling in het metselwerk en de kozijnen in de zijgevel waardoor de woning extra daglicht in de woonkamer en trappenhuis krijgt. Daarnaast hebben beide hoekwoningen extra brede kavels waardoor de tuinen maarliefst ca. 56 m2 groter zijn dan de tuinen van de tussenwoningen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen