Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Prinsenstaete, Etten-Leur Powered by Niki
Nieuwbouw:
Prinsenstaete, Etten-Leur

Type: Koop
Plaats: Etten-Leur
Aantal: 1
Soort: Appartement
Prijs: € 299.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Etten-Leur
Info
Als bewoner van het fraaie woonwinkelcomplex Prinsenstaete in het centrum van Etten Leur woont u in de directe nabijheid van de Leurse Haven waar jaarlijks de Leurse Havenfeesten plaatsvinden. Het recreatiegebied Westpoldersplas met de gezellige jachthaven en paviljoen bevinden zich op een steenworp afstan...

Volledige omschrijving
Als bewoner van het fraaie woonwinkelcomplex Prinsenstaete in het centrum van Etten Leur woont u in de directe nabijheid van de Leurse Haven waar jaarlijks de Leurse Havenfeesten plaatsvinden. Het recreatiegebied Westpoldersplas met de gezellige jachthaven en paviljoen bevinden zich op een steenworp afstand van het complex.

Voorzieningen op loopafstand.
Het centrum van Leur biedt een diversiteit aan winkels, waaronder een supermarkt en drogisterij. Ook de momenteel tijdelijk aan het pleintje van de haven gevestigde Rabobank zal zich na de metamorfose van het plangebied wederom vestigen op de begane grond van Prinsenstaete. Iets verderop - in de aangrenzende wijk De Keen - vindt u een eerstelijns gezondheidscentrum met apotheek. Bovendien wordt het nieuwe cultureel centrum Het Turfschip op steenworp afstand gerealiseerd.

Bereikbaarheid
Etten Leur heeft sinds 2005 een vernieuwd centrum en is gelegen aan de A58 en heeft een treinstation.

Omgeving
Per direct beschikbaar!
Via de centrale entree gelegen aan de Geerkade in Etten Leur, voorzien van trappenhuis en lift, bereikt u dit zeer royale 4 kamer appartement op 3e verdieping met uitzicht over de Leurse Haven.


Royale slaapkamer Volledige omschrijving
Per direct beschikbaar!
Via de centrale entree gelegen aan de Geerkade in Etten Leur, voorzien van trappenhuis en lift, bereikt u dit zeer royale 4 kamer appartement op 3e verdieping met uitzicht over de Leurse Haven.


Royale slaapkamer
In het appartement aan de biedt de centrale hal toegang tot 3 slaapkamers. Er kunnen 2 slaapkamers worden samengevoegd tot 1 zeer royale slaapkamer.  De ruime, geheel betegelde, badkamer is voorzien van ligbad, doucheruimte en een wastafel. In de hal is een separaat toilet. De keuken biedt toegang tot de inpandige berging met HR combiketel en wasmachine aansluiting. De zeer royale, woonkamer heeft toegang tot de loggia gelegen op het oosten.
Berging
In de parkeerkelder bevindt zich een berging voorzien van elektriciteit.
  • Unieke ligging met uitzicht over de Leurse Haven
  • 3 slaapkamers
  • Inpandige berging in het appartement
  • Extra berging in de parkeerkelder, voorzien van elektra


Het naastgelegen hoekappartement aan de is ingericht als modelwoning en heeft een vraagprijs van € 374.000 v.o.n.

Een vergelijkbaar appartement is gelegen aan de Boeieraak 1G, vraagprijs € 324.000 v.o.n.

Share |
Meer woningen
Meer woningen