Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Mensinge, Landsmeer Powered by Niki
Nieuwbouw:
Mensinge, Landsmeer

Type: Huur
Plaats: Landsmeer
Aantal: 1
Soort: Appartement
Prijs: € 955 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Noord-Holland | Landsmeer
Info
De locatie
Mensinge staat aan de rand van Landsmeer, een gemoedelijke Noord-Hollandse dorp gelegen tussen schitterende natuurgebieden. In dit gezellige dorp, met een rijk verenigingsleven, vindt u alle voorzieningen en winkels die u nodig hebt: van supermarkt tot bibliotheek, van bloe...

Volledige omschrijving
De locatie
Mensinge staat aan de rand van Landsmeer, een gemoedelijke Noord-Hollandse dorp gelegen tussen schitterende natuurgebieden. In dit gezellige dorp, met een rijk verenigingsleven, vindt u alle voorzieningen en winkels die u nodig hebt: van supermarkt tot bibliotheek, van bloemist en schoenenwinkel tot kunstuitleen. Het dorp wordt omringd door twee waterrijke natuurgebieden. Rust en ontspanning vindt u in het recreatie- en natuurgebied Het Twiske. Of geniet van het ongerepte veenweidenlandschap van Het Ilperveld. 

Landsmeer is een landelijke, groene gemeente tussen Amsterdam, Zaanstad en Purmerend. Het dorp telt ruim 9000 inwoners. Door zijn ligging en karakter is het een uiterst inspirerende plek voor wie rust en ruimte zoekt, met bruisend Amsterdam vlákbij. Binnen enkele minuten rijdt u vanaf Mensinge de ringweg A10 op. De bus brengt u binnen twintig minuten naar het Centraal Station en via een pontje over 't IJ staat u ook met de fiets zó in hartje hoofdstad.

Het project
Mensinge bestaat uit twee statige stadvilla's die verrijzen aan de rand van het dorp. Gebouwd in de sfeer en stijl van de jaren dertig, maar met de luxe van nu, bieden zij u de unieke mogelijkheid om landelijk te wonen in een appartement met stedelijke allure. 

Mensinge ligt op een schiereiland, door drie kanten omsloten door water. Tussen de villa's in ligt een gemeenschappelijke ruimte. Onder het gehele gebouw bevindt zich een halfverdiepte parkeergarage, waar voor alle bewoners een privé-parkeerplaats beschikbaar is. 

Mensinge biedt een evenwichtige mix van luxe huurappartementen voor de vrije sector en koopappartementen. De huurappartementen zijn te vinden op zowel de begane grond als de eerste en tweede verdieping. Alle verdiepingen zijn bereikbaar met de lift.

Alle  huurappartementen hebben een mooie, lichte woonkamer met halfopen, luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur. Daarnaast zijn er twee ruime slaapkamers, een badkamer, berging en een technische ruimte. Een royaal balkon biedt vrij uitzicht over de landelijke omgeving. Twee woningen op de begane grond beschikken bovendien over een extra vertrek in het souterrain. Ideaal voor bijvoorbeeld een kantoor aan huis.

Oplevering en huurprijzen
De appartementen worden in mei 2012 opgeleverd. De huurprijzen variëren van € 910 tot € 1205 per maand. De servicekosten bedragen € 70 per maand inclusief voorschot waterverbruik. 

Omgeving
  • woonoppervlak 93 m2
  • mooie, lichte woonkamer
  • halfopen, luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur
  • twee ruime slaapkamers
  • royaal balkon
  • badkamer
  • berging
  • eigen parkeerplaats in het parkeersouterrain

Share |
Meer woningen
Meer woningen