Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Gilden, Leidschendam Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Gilden, Leidschendam

Type: Koop
Plaats: Leidschendam
Aantal: 4
Soort: Rijwoning
Prijs: € 278.453 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Leidschendam
Info
18 ruime stadswoningen met een zeer groot terras op het zuiden die dankzij hun nostalgische architectuur naadloos aansluiten bij de bebouwing van het even verderop gelegen historische centrum.
De Gilden is niet zomaar een nieuwbouwproject. In de 18 unieke stadswoningen woont u zowel heel persoonlijk a...

Volledige omschrijving
18 ruime stadswoningen met een zeer groot terras op het zuiden die dankzij hun nostalgische architectuur naadloos aansluiten bij de bebouwing van het even verderop gelegen historische centrum.
De Gilden is niet zomaar een nieuwbouwproject. In de 18 unieke stadswoningen woont u zowel heel persoonlijk als zeer comfortabel. Vier van de woningen liggen aan de Weidestraat, de overige 14 aan de Nieuwstraat. Ze vormen één aaneengesloten gevel. Toch hebben de woningen een individueel karakter. Door het gebruik van onder meer franse balkons, verschillende raamindelingen, kleuren en verspringingen in zowel de gevels als de gootlijnen ontstaat een mooi afwisselend straatbeeld. De duidelijk van elkaar verschillende woningen worden met elkaar verbonden door de doorlopende donkere plint en dezelfde donkere stijlvolle pannen op de daken.
De bouw is in volle gang, oplevering 3e kwartaal 2014.
Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Omgeving
De aan de Weidestraat gelegen woningen tellen drie woonlagen en hebben een onderling afwijkende indeling.
Het woonprogramma bevindt zich op de begane grond of op de eerste verdieping. Op de toplaag beschikken alle woningen over een ruim dakterras. Enkele typen beschikken zelfs over een extra buitenru...

Volledige omschrijving
De aan de Weidestraat gelegen woningen tellen drie woonlagen en hebben een onderling afwijkende indeling.
Het woonprogramma bevindt zich op de begane grond of op de eerste verdieping. Op de toplaag beschikken alle woningen over een ruim dakterras. Enkele typen beschikken zelfs over een extra buitenruimte in de vorm van een daktuin bereikbaar vanuit de woonkamer/keuken op de eerste verdieping. Het totale gebruiksoppervlak van deze 4 stadswoningen is circa 140 m2

Type 5

Dit type stadswoning is gelegen op de hoek van de Nieuwstraat en de Weidestraat. Met de entree aan de Nieuwstraat bevindt de woonkamer/
keuken zich op de begane grond. Kenmerkend voor deze woning is de vierkante plattegrond verdeeld over drie verdiepingen. De 4 slaapkamers bieden u tal van mogelijkheden. Het totale gebruiksoppervlak bedraagt maar liefst circa 140 m2.

Type 6

De entree van deze stadswoning is aan de Weidestraat gesitueerd. Net als bij type 5 kenmerkt deze woning zich eveneens door de vierkante plattegrond verdeeld over drie verdiepingen. Uniek aan deze woning is het volledige slaapprogramma op de begane grond. Naast het ruime dakterras op de tweede verdieping beschikken bouwnummers 1 en 2 tevens over een daktuin op de eerste verdieping. De riante L-vormige woonkamer met halfopen keuken biedt veel mogelijkheden voor een sfeervolle inrichting. Ook deze woning is met een totaal gebruiksoppervlak van circa 140 m2 zeer ruim.

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
20-01-2015 Prijs € 272.352 € 278.453
02-07-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
Meer woningen
Meer woningen