Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Groote Veen, Eelde Powered by Niki
Nieuwbouw:
Groote Veen, Eelde

Type: Koop
Plaats: Eelde
Aantal: 21
Soort: Rijwoning
Prijs: € 132.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Drenthe | Eelde
Info
Op een kwartier rijden van de stad Groningen en middenin de natuur ligt het dorp Eelde-Paterswolde met ruim 10.000 inwoners. Het Drentse dorp ligt centraal langs de A28 in de gemeente Tynaarlo.

Eelde-Paterswolde heeft een hoog voorzieningsniveau, zoals diverse scholen, winkels en uitgaansgelegen...

Volledige omschrijving
Op een kwartier rijden van de stad Groningen en middenin de natuur ligt het dorp Eelde-Paterswolde met ruim 10.000 inwoners. Het Drentse dorp ligt centraal langs de A28 in de gemeente Tynaarlo.

Eelde-Paterswolde heeft een hoog voorzieningsniveau, zoals diverse scholen, winkels en uitgaansgelegenheden. Eelde is het zuidelijke gedeelte van het dorp en aan de oostkant komt de nieuwe woonwijk ‘Groote Veen’. Deze grenst aan de landgoederenzone, welke sfeer je door veel groen en huizen in verschillende vormen terugvindt in de wijk. Centraal in de wijk komt een multifunctioneel gebouw (MFA), dat de uitstraling krijgt van een modern landhuis, omringd door een grote vijver. In de MFA worden scholen, sport- en welzijnsvoorzieningen ondergebracht.

Omgeving
Kopen met Duokoop
Je kunt ervoor kiezen om de woning met grond te kopen of de ondergrond te huren (Duokoop; je koopt alleen het opstal). Met de Duokoopregeling wordt het kopen van een nieuwbouwwoning voor iedereen bereikbaar.  Duokoop is vergelijkbaar met erfpacht. Volledige omschrijving
Kopen met Duokoop
Je kunt ervoor kiezen om de woning met grond te kopen of de ondergrond te huren (Duokoop; je koopt alleen het opstal). Met de Duokoopregeling wordt het kopen van een nieuwbouwwoning voor iedereen bereikbaar.  Duokoop is vergelijkbaar met erfpacht.

De 37 koopwoningen worden uitgevoerd in een warme kleur steen en hebben een inhoud van 450 m3. De hal is efficiënt ontworpen met een inpandige bijkeuken om onder andere een wasmachine op te stellen. Door de compacte hal heb je veel leefruimte beneden met een open keuken die je naar eigen smaak kunt inrichten. Indien je de woning snel wilt betrekken, kan VDM je bij het inrichten van dienst zijn.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers van respectievelijk ca. 13 m2, 12 m2 en 7 m2 gevestigd. De compleet ingerichte badkamer kun je in 3 varianten laten indelen en qua tegels heb je diverse keuzemogelijkheden (zie pagina 18 en 19). De zolderverdieping is bereikbaar middels een vlizotrap en biedt veel opbergruimte.
De woningen worden verschillende fasen verkocht.

over de woningen waaronder de plattegronden en meer impressies.

Share |
Meer woningen
Meer woningen