Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nieuwe Vesting, Hellevoetsluis Powered by Niki
Nieuwbouw:
Nieuwe Vesting, Hellevoetsluis

Type: Koop
Plaats: Hellevoetsluis
Aantal: 6
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 383.300 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Hellevoetsluis
Info
Op loopafstand van de historische Vesting en het uitgebreide winkelcentrum ‘Struytse Hoeck’. Dat is waar je deze luxe twee-onder-een kap nieuwbouwwoningen met garage vindt. Ben je op zoek naar zo’n ruime, lichte en hoogwaardig  afgewerkte woning? Toon dan je belangstelling in de twee-onder- een kap (model)...

Volledige omschrijving
Op loopafstand van de historische Vesting en het uitgebreide winkelcentrum ‘Struytse Hoeck’. Dat is waar je deze luxe twee-onder-een kap nieuwbouwwoningen met garage vindt. Ben je op zoek naar zo’n ruime, lichte en hoogwaardig  afgewerkte woning? Toon dan je belangstelling in de twee-onder- een kap (model)woning in het fraaie nieuwbouwproject Nieuwe Vesting! Heeft u liever een casco woning, zodat u deze naar eigen inzicht kunt afwerken en inrichten? Ook dat is mogelijk!  
 
Indeling

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, toiletruimte (met zwevend toilet en fontein) en toegang tot de living van ruim 65m², welke is voorzien van een prachtige laminaatvloer en net afgewerkte wanden. Vanuit de woonkamer, die voorzien is van heerlijke schuifpui, kijk je uit op de royale tuin! Met de zeer complete (nog te plaatsen) keuken voorzien van een vaatwasser, gaskookplaat, afzuigschouw, combi-oven en koel- vriescombinatie zet je met gemak een luxe 3 gangendiner op tafel. De keuken wordt niet geleverd in combinatie met de eindejaarsactie.

Zie je de kinderen al heerlijk in spelen in de royale tuin komende zomer? Aan zon geen gebrek in deze tuin, de tuin ligt namelijk op het zuidwesten. Ook is er genoeg ruimte voor een grote overkapping, waaronder je heerlijk kunt genieten van de tuin, het buitenleven en bovenal droog kunt zitten tijdens een regenbui! Via de garage van de woning is de voortuin bereikbaar alwaar de eigen parkeergelegenheid zich bevindt.

1e verdieping:
Middels het traphuis kom je aan op de eerste verdieping. Op deze verdieping vind je drie ruime slaapkamers waarvan twee aan de voorzijde en één aan de achterzijde van de woning. Ook vind je hier de moderne luxe badkamer met douchehoek, bad en wastafel. Dat de badkamer tot aan het plafond betegeld is, is voor ons vanzelfsprekend. De tweede toiletruimte (eveneens een zwevend toilet) vind je separaat op deze verdieping.

2e verdieping:
Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping. In de huidige situatie vind je hier een slaapkamer, een afgesloten technische ruimte en een ruime open ruimte. Eventueel is hier op eenvoudige wijze een extra slaapkamers te creëren.

Tuin:
- Soort : Rondom
- Ligging : Zuidwesten
- Met achterom : Ja

Bijzonderheden:
- Eigen grond;
- Luxe sanitair (geldt niet voor cascowoning);
- Keukenpakket (geldt niet voor cascowoning en niet i.c.m. de eindejaarsactie);
- Inclusief luxe laminaatvloer op begane grond en 1e verdieping (geldt niet voor cascowoning);
- Net afgewerkte wanden (geldt niet voor cascowoning);
- Volledig geïsoleerd;
- Verwarming middels HR-combiketel;
- Parkeergelegenheid op eigen terrein;
- Gelegen in populaire nieuwbouwwijk Nieuwe Vesting;
- Gebouwd & ontwikkeld door Van Wijnen

Kom eens een kijkje nemen in de bijzondere model- of cascowoning.
Deze is op ieder gewenst moment op afspraak te bezichtingen. Bel Thekla van der Weerd vrijblijvend op 06-10 39 68 56.

Omgeving
De laatste 2 schitterende twee-onder-een-kapwoningen zijn te koop!
De acht luxe Singelwoningen beschikken over een opmerkelijk brede beukmaat (breedte). Die zorgt ervoor dat alle vertrekken in het huis ruim en flexibel kunnen worden ingedeeld. De entree aan de zijkant van de woning geeft de begane gro...

Volledige omschrijving
De laatste 2 schitterende twee-onder-een-kapwoningen zijn te koop!
De acht luxe Singelwoningen beschikken over een opmerkelijk brede beukmaat (breedte). Die zorgt ervoor dat alle vertrekken in het huis ruim en flexibel kunnen worden ingedeeld. De entree aan de zijkant van de woning geeft de begane grond een aantrekkelijke U-vorm. De opties die worden aangeboden, maken het mogelijk een ruime woonkeuken te creeren.
Standaard zijn de woningen voorzien van een kwalitatief hoogwaardige keuken en een badkamer met tweede toilet, maar als u de woningen casco opgeleverd wenst te hebben kan dat natuurlijk ook!

Vindt u het lastig om van een tekening te kopen? Kom dan naar onze modelwoning. Deze is geheel ingericht en geeft u een goede indruk van de mogelijkheden!

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
03-06-2015 Prijs € 368.500 € 383.300
21-05-2015 Prijs € 383.300 € 368.500
02-04-2015 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
15-11-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
15-11-2014 Prijs € 368.500 € 383.300
22-07-2014 Omgeving Niet toonbaar Niet toonbaar
29-05-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
18-04-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
Meer woningen
Meer woningen