Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nieuwe Vesting, Hellevoetsluis Powered by Niki
Nieuwbouw:
Nieuwe Vesting, Hellevoetsluis

Type: Koop
Plaats: Hellevoetsluis
Aantal: 4
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 303.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Hellevoetsluis
Info
De Nieuwe Vesting wordt een fraaie woonbuurt, dicht tegen de kern van de oude vestigingstad Hellevoetsluis. Het plangebied beslaat de groene oostoever van het Kanaal door Voorne, grofweg van de pittoreske sluisbrug tot de landelijke Koedijk. De voormalige trambaan, een dijk met weelderige bomen aan weerszi...

Volledige omschrijving
De Nieuwe Vesting wordt een fraaie woonbuurt, dicht tegen de kern van de oude vestigingstad Hellevoetsluis. Het plangebied beslaat de groene oostoever van het Kanaal door Voorne, grofweg van de pittoreske sluisbrug tot de landelijke Koedijk. De voormalige trambaan, een dijk met weelderige bomen aan weerszijden, zal ook straks een stoer wandelpad door het gebied vormen.
Uitwaaien met de elementen!

De nieuwe woonwijk op de oude Molshoek zal in drie fasen worden gerealiseerd. De eerste fase bestaat uit 8 vier-onder-een-kapwoningen, 10 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaand geschakelde woningen. Dat betekent een uitgelezen kans op fraaie, onderscheidende woningen. Voor elk wat wils.

Het plangebied van Nieuwe Vesting omvat het huidige Molshoek-terrein, aan de oostoever van het Kanaal door Voorne. De historische stadskern ligt op korte loopafstand, bereikbaar via een fraaie ophaalbrug.

Kijk ook op voor de plattegronden van de woningtypen in de eerste fase van dit veelbelovende project.

De bouw van fase 1a is inmiddels afgerond! In mei 2014 start de bouw van fase 1b (14 woningen).  Kom eens een kijkje nemen in de bijzondere modelwoning.
De modelwoning is op ieder gewenst moment op afspraak te bezichtingen. Bel Thekla van der Weerd vrijblijvend op 06-10 39 68 56.

Omgeving
Eengezinswoning
De acht Hofwoningen in het plan zijn per vier geschakeld aan weerszijden van de hof. Het zijn volwaardige gezinswoningen met een flexibele indeling (de aangegeven opties geven daarvan een goede indruk). De witte hoekwoningen onderscheiden zich door een fraaie dwarskap, die meer licht e...

Volledige omschrijving
Eengezinswoning
De acht Hofwoningen in het plan zijn per vier geschakeld aan weerszijden van de hof. Het zijn volwaardige gezinswoningen met een flexibele indeling (de aangegeven opties geven daarvan een goede indruk). De witte hoekwoningen onderscheiden zich door een fraaie dwarskap, die meer licht en ruimte geeft op de zolderverdieping.
De complete keuken, badkamer en toilet zijn van hoge kwaliteit en worden standaard geleverd. Vijf van de woningen beschikken over parkeergelegenheid op eigen terrein.
 

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
18-04-2014 Omschrijving Niet toonbaar Niet toonbaar
26-02-2014 Prijs € 291.000 € 303.000
Meer woningen
Meer woningen