Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:HavenKwartier, Katwijk Powered by Niki
Nieuwbouw:
HavenKwartier, Katwijk

Plaats: Katwijk
Aantal: 1
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Zuid-Holland | Katwijk
Info
Het HavenKwartier ligt in het hart van Katwijk aan Zee, tussen de Industrieweg en de Haringkade. De laatste industrie maakt plaats voor een mooi nieuw woongebied en een autovrije wandelboulevard. Hiermee is het woongebied aan de haven echt af.

Havenkwartier
In het HavenKw...

Volledige omschrijving
Het HavenKwartier ligt in het hart van Katwijk aan Zee, tussen de Industrieweg en de Haringkade. De laatste industrie maakt plaats voor een mooi nieuw woongebied en een autovrije wandelboulevard. Hiermee is het woongebied aan de haven echt af.

Havenkwartier
In het HavenKwartier wordt een gevarieerd nieuwbouwaanbod gerealiseerd, van statige herenhuizen, klassieke kadewoningen en ruime en zeer comfortabele appartementen, rond een vriendelijk binnenterrein met voldoende speelgelegenheid.

Variatie
Het gevelbeeld is gevarieerd: de architectuur kenmerkt zich door aandacht voor afwerking en markante details. Elke woning beschikt over een aangename buitenruimte, zoals een zonnige diepe achtertuin of een riant balkon. Ook zijn er goede oplossingen voor het parkeren bedacht: ondergronds voor de appartementen, langs de ventweg of op het binnenterrein voor de eengezinswoningen en op eigen terrein voor de kadewoningen.
 
In het hart van Katwijk aan Zee, tussen de Industrieweg en de Haringkade, verrijst het HavenKwartier, een mooi nieuw woongebied aan de haven.

Het goede leven
De jachthaven aan de Haringkade zal het toch al prachtige Katwijk een echt dorpscentrum geven, waar het hele jaar door levendigheid is. Een plek met allure en stijl en ruimte voor het 'gewone' leven. Wine & dine, meet & greet, enjoy & relax,.. en dat allemaal op nog geen 10 minuten afstand van centrum, boulevard en het strand.

Katwijk aan Zee
Katwijk aan Zee ligt mooi aan de kust van Zuid-Holland, goed verbonden via weg en water met Leiden en de Randstad. Omringd door duinen, strand en zee biedt het oude vissersdorp alle recreatieve mogelijkheden van een badplaats. Over de Binnensluis fietst u zo het duingebied van de Noordduinen in. Het water voor de deur verbindt het HavenKwartier op een natuurlijke manier met de omgeving en sluit aan op mooie recreatiegebieden zoals de Kagerplassen. Of loopt u liever over het strand naar één van de strandtenten voor een kopje koffie in de zon?

Goede verbindingen
Via de N206 en de A44 is Katwijk aan Zee goed verbonden met de rest van de Randstad. Leiden, Den Haag en Amsterdam zijn allemaal binnen 30 minuten bereikt. De verkeersdruk in de directe omgeving zal afnemen als de nieuwe ringweg rond Katwijk gereed is.

Share |
Meer woningen
Meer woningen