Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Poeldijk Dorp, Poeldijk Powered by Niki
Nieuwbouw:
Poeldijk Dorp, Poeldijk

Plaats: Poeldijk
Aantal: 28
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Zuid-Holland | Poeldijk
Info
Aan de Rijsenburgerweg, in het gezellige Poeldijk, ontwikkelt Bouwfonds Ontwikkeling 56 aantrekkelijke eengezinswoningen. Het plan komt te liggen aan de rand van het dorpshart met al haar winkels en voorzieningen.

Klassieke architectuur
Er komen in totaal 5 verschillende t...

Volledige omschrijving
Aan de Rijsenburgerweg, in het gezellige Poeldijk, ontwikkelt Bouwfonds Ontwikkeling 56 aantrekkelijke eengezinswoningen. Het plan komt te liggen aan de rand van het dorpshart met al haar winkels en voorzieningen.

Klassieke architectuur
Er komen in totaal 5 verschillende type woningen in een klassieke architectuur. De woningen hebben breedtes tussen ca. 5 meter en maar liefst 7 meter en zijn gesitueerd op ruime kavels.

Dorps en groen
Het plan wordt omzoomd door veel bomen, waardoor het karakter niet alleen dorps maar ook groen wordt.

Directe omgeving
In de directe omgeving van het plan wordt al volop gebouwd. Zo is er een zorgcentrum met appartementen in aanbouw en is er naast het project een supermarkt gepland.

Belangstellenden
Heeft u belangstelling in een van de woningen in Poeldijk Dorp? Gebruik de knop 'Houd mij op de hoogte' en laat uw gegevens achter. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en nodigen u uit voor een exclusieve 'preview'.  
Poeldijk Dorp is onderdeel van De Westlandse Zoom, een uniek stukje Randstad dat zich tekent door haar verschillende landschappen. Het strekt zich uit van de stranden tussen Monster en Kijkduin tot aan het riviertje de Zweth in Midden-Delfland.

Een plezierige woonplaats
Poeldijk is als welvarend en voortvarend tuindersdorp een prettige woonplaats. De ontwikkeling van plaatselijke voorzieningen zit in een stroomversnelling. Er zijn aantrekkelijke winkels op loopafstand.

Veel sportfaciliteiten
De regio is opvallend rijk aan sportfaciliteiten, waaronder de bekende Uithof (schaatsen en ijshockey), zwembaden, diverse golfbanen en meerdere sporthallen. Natuurlijk ontbreken tennis-, hockey en voetbalverenigingen niet in de directe omgeving.

Scholen
In Poeldijk heeft u de keuze uit meerdere basisscholen en een school voor voortgezet onderwijs. Voor peuters en kleuters zijn er voldoende opvangmogelijkheden in de buurt, van peuterspeelzalen en kinderdagverblijven tot gastouderbureaus.

Sport en recreatie
U kunt heerlijk wandelen en fietsen door het weidse polderland rondom Poeldijk, of richting Noordzee door beboste recreatiegebieden en golvende duinen.

Recreatieve waterwegen
De bestaande en nieuwe waterstructuur in De Westlandse Zoom biedt volop mogelijkheden om er met een kano, roeiboot of motorsloep op uit te gaan. Via het riviertje de Gantel bereikt u verschillende recreatieve waterwegen.

Goede bereikbaarheid
Met de auto bent u binnen een kwartier bij de grote winkelcentra van Naaldwijk, Den Haag en Rijswijk. Uiteraard is De Westlandse Zoom ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Share |
Meer woningen
Meer woningen