Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Plantjevlag, Nijmegen
Nieuwbouw:
Plantjevlag, Nijmegen

Type: Kavel
Plaats: Nijmegen
Aantal: 200
Soort: Kavel
Prijs: € 375 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Kavel | Gelderland | Nijmegen
Info
Afbeeldingen

Ruimte om zelf te bouwen!

Op een unieke plek vlakbij de binnenstad van Nijmegen is ruimte voor nieuwe vormen van wonen en werken. Vossenpels wordt een plek waar je zelf of samen met vrienden, buren of familie je eigen woning, werkruimte of iets anders kunt bouwen. D...

Volledige omschrijving

Ruimte om zelf te bouwen!

Op een unieke plek vlakbij de binnenstad van Nijmegen is ruimte voor nieuwe vormen van wonen en werken. Vossenpels wordt een plek waar je zelf of samen met vrienden, buren of familie je eigen woning, werkruimte of iets anders kunt bouwen. Daarbij is volop ruimte voor creativiteit, spontaniteit en lef. Er worden nauwelijks regels vastgesteld over gebruik en beeldkwaliteit.

 

Je kiest zelf de plek, de grootte van je kavel én het ontwerp en de indeling van je huis. Er is ruimte voor ongeveer 200 kavels. Niet alleen voor de happy few, maar ook voor bewoners met een kleine beurs. Als particulier opdrachtgever heb je zelf de touwtjes in handen. Je bepaalt zelf je woning. Wil je het klein houden op een kavel van 250 m2, dat kan. Wil je uitpakken op een kavel van 1.000 m2 dan kun je hier ook je dromen waarmaken. 

 

Veel vrijheid voor iedereen

Het plan biedt voorwaarden voor een organische ontwikkeling. Bewoners en ondernemers moeten het vervolgens zelf doen. Hun enthousiasme en initiatieven bepalen de toekomstige identiteit van deze unieke wijk. Functies die passen in Vossenpels gaan verder dan wonen alleen. Wil je wonen in combinatie met beroep aan huis, het kan hier. Tevens is er ruimte voor dienstverlening, kleinschalige horeca, kantoren en maatschappelijke voorzieningen.

Omgeving

 

Waar ligt het?

De ligging van Vossenpels is uniek: Je woont straks tussen de dynamiek van de binnenstad van Nijmegen en het weidse rivierenlandschap. De Waal vormt samen met haar uiterwaarden, natuurgebieden en strandjes een mooi recreatie...

Volledige omschrijving

 

Waar ligt het?

De ligging van Vossenpels is uniek: Je woont straks tussen de dynamiek van de binnenstad van Nijmegen en het weidse rivierenlandschap. De Waal vormt samen met haar uiterwaarden, natuurgebieden en strandjes een mooi recreatiegebied. Vossenpels grenst bovendien aan Park Lingezegen. Je loopt straks binnen enkele minuten in een prachtig open park. En wil je eens lekker winkelen, dan is Nijmegen om de hoek.

 

Wat vind je er al?

In de dorpskern van Lent vind je al winkels, basis- en voortgezet onderwijs, kinderopvang, cultuureducatie, sportclubs en een bibliotheek. Ook voor huisartsen en fysiotherapie kun je er terecht. Over niet al te lange tijd vestigt zich Academisch gezondheidscentrum Thermion, met een compleet scala aan eerstelijnszorg.

Share |
Afbeeldingen
Impressie 1: Plantjevlag, Nijmegen Impressie 2: Plantjevlag, Nijmegen Impressie 3: Plantjevlag, Nijmegen
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen