Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Spaarne appartementen, Haarlem Powered by Niki
Nieuwbouw:
Spaarne appartementen, Haarlem

Type: Koop
Plaats: Haarlem
Aantal: 4
Soort: Appartement
Prijs: € 548.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Haarlem
Info
De locatie van de Spaarne appartementen in Haarlem is uniek: het stadsleven ligt om de hoek terwijl u in een groene, natuurlijke omgeving woont. Voor uw huis kronkelt het Spaarne, met aan de overkant het groen van de sportvelden. Aan de andere kant grenzen de Spaarne appartementen aan het park De Haarlemme...

Volledige omschrijving
De locatie van de Spaarne appartementen in Haarlem is uniek: het stadsleven ligt om de hoek terwijl u in een groene, natuurlijke omgeving woont. Voor uw huis kronkelt het Spaarne, met aan de overkant het groen van de sportvelden. Aan de andere kant grenzen de Spaarne appartementen aan het park De Haarlemmerhout.

Gezellig en sfeervol Haarlem
Het is een ideale omgeving om te ontspannen en genieten van het groen en het water. Of juist van het gezellige centrum van Haarlem. In slechts 10 minuten wandelt u naar de sfeervolle oude binnenstad. Hier kunt u neerstrijken op een terras rond de Grote Kerk, lekker struinen over de markt, een middagje winkelen of met vrienden afspreken in een van de vele restaurants. Breng een bezoek het theater of het beroemde Teylers Museum. In Haarlem kan het allemaal.

Bereikbaarheid
De Spaarne appartementen in Haarlem zijn goed bereikbaar. Via de N205 bent u in 5 minuten op de A9 richting Amsterdam, Utrecht of Alkmaar. Met de auto bent u in 20 minuten al in Amsterdam of op Schiphol. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Vlakbij uw nieuwe woning pakt u gemakkelijk een bus. En vanaf Haarlem station bent u met de trein in een mum van tijd in Amsterdam of Leiden.

Bekijk de locatie van

Omgeving
NIEUWE MODELWONING
U bent harte welkom om een kijkje te komen nemen in de nieuwe modelwoning aan de te Haarlem. Maak hier voor een afspraak met van de verkopende makelaars.

In Haarlem vindt u De Spaarne appartementen: mooie nieuwbouwappartementen met een unieke ligging...

Volledige omschrijving
NIEUWE MODELWONING
U bent harte welkom om een kijkje te komen nemen in de nieuwe modelwoning aan de te Haarlem. Maak hier voor een afspraak met van de verkopende makelaars.

In Haarlem vindt u De Spaarne appartementen: mooie nieuwbouwappartementen met een unieke ligging. Dit project ligt aan de rivier het Spaarne, naast het park De Haarlemmerhout en dichtbij de gezellige binnenstad. In gebouw Verona aan de Bellevuelaan zijn nog 4 appartementen beschikbaar. De woningen zijn direct te betrekken.

Modelwoning
Het appartement aan de Bellevuelaan 381 is ingericht als modelwoning. Wilt u de woning bezichtigen? Dat kan. Neem dan contact op met één van .

Heerlijk ruime appartementen
De luxe appartementen in gebouw Verona hebben een royale woonkamer met open keuken en een balkon over de hele breedte. Vanuit de woonkamer komt u via een schuifdeur op het balkon. Door de vele ramen zijn deze woningen heerlijk ruim en licht. Er zijn 2 slaapkamers, een luxe badkamer met ligbad, toilet en aparte douche. Verder zijn er nog 2 inpandige bergingen en een extra separaat toilet.

Kenmerken
  • Oppervlakte circa 141 m2
  • Royale woonkamer van circa 64 m2
  • 2 slaapkamers van circa 23 m2 en 15 m2
  • Badkamer met ligbad, toilet en aparte douche
  • Balkon van circa 19 m2 op Zuid/Zuidwest
  • 2 inpandige bergingen.


Bellevuelaan 381

Het appartement aan de Bellevuelaan 381 ligt op de 1e verdieping. De koopsom is € 548.000 v.o.n. Dit is inclusief sanitair, tegelwerk, plafond-, wand- en vloerafwerking en luxe keuken.

Bellevuelaan 387
Het appartement aan de Bellevuelaan 387 ligt op de 2e verdieping. De koopsom is € 554.000 v.o.n. Dit is inclusief sanitair, tegelwerk, plafondafwerking (de keuken, wand- en vloerafwerking zijn exclusief).

Bellevuelaan 393
Het appartement aan de Bellevuelaan 393 ligt op de 3e verdieping. De koopsom bedraagt € 558.000 v.o.n. Dit is inclusief sanitair, tegelwerk, plafondafwerking (de keuken, wand- en vloerafwerking zijn exclusief).

Share |
Meer woningen
Meer woningen