Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Vorrinck, Dordrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Vorrinck, Dordrecht

Plaats: Dordrecht
Aantal: 29
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Zuid-Holland | Dordrecht
Info
Aan de Vorrinklaan in Dordrecht bouwt Forta Ontwikkeling in samenwerking met GN Bouw B.V. twee identieke appartementengebouwen. Eén van de appartementengebouwen neemt Trivire af. Beide appartementengebouwen beschikken over 29 appartementen. De appartementen worden zowel voor huur als voor verkoop aa...

Volledige omschrijving
Aan de Vorrinklaan in Dordrecht bouwt Forta Ontwikkeling in samenwerking met GN Bouw B.V. twee identieke appartementengebouwen. Eén van de appartementengebouwen neemt Trivire af. Beide appartementengebouwen beschikken over 29 appartementen. De appartementen worden zowel voor huur als voor verkoop aangeboden.

De te ontwikkelen appartementen hebben een ideale en centrale ligging, dichtbij het grote winkelcentrum Crabbehof. Zo zijn diverse zorg en welzijnsvoorzieningen op loopafstand. Ieder appartement zal beschikken over een parkeerplaats op het eigen afgesloten parkeerterrein. De wijk Crabbehof zal de komende vijf jaar ingrijpend worden vernieuwd met nieuwbouw woningen en herinrichting van openbare ruimten.

Het ontwerp is van Compositie 5 Architecten en de aannemer is GN Bouw B.V.
Op 29 maart 2012 wordt gestart wordt met de bouw. De oplevering vindt medio 2013 plaats.

Share |
Meer woningen
Meer woningen