Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Stadshagen Breecamp-Oost, Zwolle Powered by Niki
Nieuwbouw:
Stadshagen Breecamp-Oost, Zwolle

Type: Koop
Plaats: Zwolle
Aantal: 6
Soort: Rijwoning
Prijs: € 195.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Zwolle
Info
De wijk Stadshagen is een moderne, levendige wijk met dichtbij allerlei voorzieningen woor winkelen, kinderactiviteiten, cultuur, sport en natuur. Het jaarlijkse Stadshagenfestival is uniek in zijn soort.

Stadshagen aan de rivier
De 1e huizen in Stadshagen zijn gebouwd in ...

Volledige omschrijving
De wijk Stadshagen is een moderne, levendige wijk met dichtbij allerlei voorzieningen woor winkelen, kinderactiviteiten, cultuur, sport en natuur. Het jaarlijkse Stadshagenfestival is uniek in zijn soort.

Stadshagen aan de rivier
De 1e huizen in Stadshagen zijn gebouwd in 1996 en inmiddels is er in de wijk een riant winkelcentrum met verschillende  winkels. Ook vindt u hier het Bewegingshuis, het Cultuurhuis en het Gezondheidshuis.
Stadshagen ligt aan het Zwarte Water, de rivier die Stadshagen verbindt met het centrum van Zwolle. Dankzij de 2 bruggen over het Zwarte Water vormen het nieuwe en het oude Zwolle één geheel.

Zwolle
Zwolle is een stad met vele historische gevels, fraaie herenhuizen, prachtige vestingwerken, mooie grachten en een rijk en tastbaar verleden. De schoonheid van Middeleeuwse monumenten wordt in deze Hanzestad smaakvol vermengd met eigentijdse architectuur.

Zwolle biedt alles wat starters en jonge gezinnen nodig hebben: ontspanning en gezelligheid, groen en ruimte, werk en scholen en volop leuke winkels.

Cultuur
Zwolle is niet alleen een mooie maar ook een levendige stad. Alle voorzieningen op het gebied van onderwijs en sport zijn aanwezig. Ook op het gebied van cultuur is er veel variatie. Van een kleine verteltheater tot aan een grote stadsschouwburg, van een atelier aan huis tot aan het stedelijk museum.

Uitgaan
Dankzij een historisch stadshart met diverse terrasjes, restaurants, cafés en winkelstraten is Zwolle een bruisende stad met talrijke uitgaansmogelijkheden. De grote winkelketens worden afgewisseld met kleine speciaalzaken wat het stadshart een gezellige sfeer geeft. Tevens staat Zwolle bekend om een aantal toprestaurants, maar ook heeft Zwolle talloze bistro's en eetcafés in diverse prijsklassen.

Omgeving
Stadshagen is een moderne, levendige wijk aan het Zwarte Water. Deze rivier verbindt Stadshagen met het centrum van Zwolle. De 1e woningen zijn gebouwd in 1996, inmiddels is de wijk uitgebreid met een riant winkelcentrum en vindt u er vele voorzieningen woor winkelen, kinderactiviteiten, cultuur, sport en ...

Volledige omschrijving
Stadshagen is een moderne, levendige wijk aan het Zwarte Water. Deze rivier verbindt Stadshagen met het centrum van Zwolle. De 1e woningen zijn gebouwd in 1996, inmiddels is de wijk uitgebreid met een riant winkelcentrum en vindt u er vele voorzieningen woor winkelen, kinderactiviteiten, cultuur, sport en natuur.

Tussenwoning Livorno
De tussenwoning van het type Livorno is een rijwoning met de bijzondere uitstraling van een herenwoning. De gevels zijn hoog opgetrokken waardoor de woning voornaam aandoet.

Indeling:

  • Ruime hal, woonkamer aan de achterzijde, met uitzicht op de tuin en direct toegang tot het terras
  • Open keuken aan de straatzijde
  • Op de 1e verdieping 3 slaapkamers en een ruime badkamer, voorzien van douche en toilet
  • Zolder, bereikbaar via vaste trap, naar wens in te delen als bijvoorbeeld extra slaapkamer, opslagruimte of wasruimte
  • Extra uitbouwoptie van een dakkapel behoort tot de mogelijkheden. 

    Extra voordeel voor deze woning:
    • Koopt u voor 1 oktober 2012 deze woning, dan betaalt u geen BTW verhoging voor de woning
    • Omdat de woning zeer duurzaam gebouwd wordt, heeft de gemeente Zwolle een subsidie beschikbaar gesteld ter waarde van € 3.000
    • Eveneens vanwege de duurzame bouw van deze woning biedt de Rabobank u een extra aantrekkelijke financiering waarbij u € 8.000 extra kan financieren.

Van het woningtype Livorno zijn ook hoekwoningen beschikbaar. Deze zijn ruimer van opzet en staan op een ruimer kavel dan de tussenwoningen. Bij de verkopende makelaars kunt u terecht voor alle mogelijkheden die deze woning u kan bieden.

Actie Drempel Omlaag
Voor deze woning heeft Roosdom Tijhuis een speciale actie, te weten . Als u geïntereseerd bent in een woning uit het project Breecamp-Oost, biedt Roosdom Tijhuis u de mogelijkheid om uw woning voor u te verkopen. Enkele voordelen van Drempel Omlaag zijn:
  • U blijft niet met 2 woningen achter
  • De overeenkomst van uw nieuwe woning wordt pas definitief na verkoop van uw eigen woning
  • Een styliste geeft advies over de presentatie van uw woning

    Kijk onder downloads voor de . 
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen