Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:de Afhang, Horst Powered by Niki
Nieuwbouw:
de Afhang, Horst

Type: Koop
Plaats: Horst
Aantal: 5
Soort: Geschakeld
Prijs: € 212.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Horst
Info
Sfeervol wonen in De Afhang

Aan de westzijde van Horst, tussen Horst en Meterik, wordt het nieuwbouwplan De Afhang gerealiseerd. De Afhang wordt een nieuw woongebied met zo’n 550 woningen van hoogwaardige kwaliteit. De woonwijk krijgt een eigen identiteit en past geheel bij de l...

Volledige omschrijving
Sfeervol wonen in De Afhang

Aan de westzijde van Horst, tussen Horst en Meterik, wordt het nieuwbouwplan De Afhang gerealiseerd. De Afhang wordt een nieuw woongebied met zo’n 550 woningen van hoogwaardige kwaliteit. De woonwijk krijgt een eigen identiteit en past geheel bij de landelijke uitstraling van Horst. De nieuwe woningen zijn verdeeld over koop- en huurwoningen en er bestaat de mogelijkheid om een bouwkavel te kopen.
Na een succesvolle afronding van fase I - met 130 woningen - is een start gemaakt met fase II. Deze uitbreiding ligt tussen de Afhangweg, Almeweg en de Meterikseweg. Fase 2 omvat in totaal ca. 123 woningen, bestaande uit o.a. gezinswoningen, patiobungalows, levensloopbestendige woningen, twee-onder-één-kapwoningen, herenhuizen en langgevelboerderijen.

Rustig wonen te midden van groen

Karakteristiek voor De Afhang als woongebied is zonder twijfel de landelijke en groene ligging, in de directe nabijheid van de Kabroeksebeek. Het merendeel van de kavels is ruim van opzet en heeft vrij uitzicht op de beekzone van de Kabroeksebeek.

Omgeving
De comfortabele patiobungalows hebben standaard een slaapkamer en een badkamer op de begane grond en kunnen geheel aan de wensen van jong en oud worden aangepast! De kavels hebben een kaveloppervlakte variërend van ca. 162m² tot ca. 174m². Dit is hèt grondgebo...

Volledige omschrijving
De comfortabele patiobungalows hebben standaard een slaapkamer en een badkamer op de begane grond en kunnen geheel aan de wensen van jong en oud worden aangepast! De kavels hebben een kaveloppervlakte variërend van ca. 162m² tot ca. 174m². Dit is hèt grondgebonden alternatief voor een appartement zonder vereniging van eigenaren!

Share |
Wijzigingen
Datum Betreft Oude waarde Nieuwe waarde
01-04-2014 Prijs € 209.000 € 212.500
Meer woningen
Meer woningen