Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Carré 23 vrijstaande woningen, Zwolle Powered by Niki
Nieuwbouw:
Carré 23 vrijstaande woningen, Zwolle

Plaats: Zwolle
Aantal: 23
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Overijssel | Zwolle
Info
Op 8 mei a.s. start de verkoop van 23 vrijstaande woningen in de wijk Carré. De Start verkoop wordt gehouden bij Rabobank Ijsseldelta, aan de Willemskade 1 te Zwolle. U bent hier van harte welkom tussen 19.00 en 21.00 uur.

Carré vormt het woonhart van de buurt Werkeren in de nieuwb...

Volledige omschrijving
Op 8 mei a.s. start de verkoop van 23 vrijstaande woningen in de wijk Carré. De Start verkoop wordt gehouden bij Rabobank Ijsseldelta, aan de Willemskade 1 te Zwolle. U bent hier van harte welkom tussen 19.00 en 21.00 uur.

Carré vormt het woonhart van de buurt Werkeren in de nieuwbouwwijk Stadshagen in Zwolle en heeft het karakter van een dorp: het is er rustig, vriendelijk en groen. De woningen worden gebouwd op kavels die verspreid liggen door de hele wijk. Er zijn 3 verschillende typen vrijstaande woningen.

Uw eigen woning indelen
De woningen worden gebouwd met 'begeleid particulier opdrachtgeverschap'. Dit houdt in dat u, tezamen met de woningadviseurs van Brummelhuis, een dochteronderneming van Bouwfonds Ontwikkeling, uw woning naar uw eigen ideeën kunt indelen. De woningadviseurs begeleiden u bij de bouw van uw woning. Daarnaast verzorgen zij ook alle vergunningen en papieren aanvragen, zodat u zich volledig kunt concentreren op de bouw van uw woning.

Bouwfonds Koopzeker Regeling
De vrijstaande woningen komen in aanmerking voor de Bouwfonds Koop Zeker-regeling. Dit houdt in dat Bouwfonds Ontwikkeling u, gedurende 6 maanden, begeleidt met de verkoop van uw eigen woning. Daarbij biedt Bouwfonds Ontwikkeling u kostenloos de diensten aan van een door Bouwfonds Ontwikkeling geselecteerde makelaar. Bekijk de PDF (onder downloads) voor de voorwaarden van Bouwfonds Koopzeker.  
Carré vormt het woonhart van de buurt Werkeren in de nieuwbouwwijk Stadshagen in Zwolle. Dit deel van de wijk Stadshagen heeft het karakter van een dorp: het is er rustig, vriendelijk en groen. U kunt hier heerlijk wonen in een mooie omgeving. De woningen liggen in speelse clusters aan gebogen klinkerstraatjes en de bouwstijl van de woningen roept associaties op met die van oude vestingstadjes.
 
Stadshagen aan de rivier
De 1e huizen in Stadshagen zijn in 1996 gebouwd. Inmiddels staat er een riant winkelcentrum met allerlei winkels. Ook vindt u er het Bewegingshuis, het Cultuurhuis en het Gezondheidshuis. Stadshagen is een levendige wijk met dichtbij allerlei voorzieningen op het gebied van winkelen, kinderactiviteiten, cultuur, sport en natuur. Het jaarlijkse Stadshagenfestival is uniek in zijn soort.
 
Stadshagen ligt aan het Zwarte Water, de rivier die Stadshagen met het centrum van Zwolle verbindt. Dankzij de 2 bruggen over het Zwarte Water vormen het nieuwe en het oude Zwolle één geheel.
Zwolle
 Zwolle is een stad met vele historische gevels, fraaie herenhuizen, prachtige vestingwerken, mooie grachten en een rijk en tastbaar verleden. De schoonheid van Middeleeuwse monumenten wordt in deze Hanzestad smaakvol vermengd met eigentijdse architectuur.
 
Zwolle biedt alles wat starters en jonge gezinnen nodig hebben: ontspanning en gezelligheid, groen en ruimte, werk en scholen en volop leuke winkels.
Cultuur
Zwolle is ook een levendige stad. Alle voorzieningen op het gebied van onderwijs en sport zijn aanwezig. Ook op het gebied van cultuur is er veel variatie. Van een klein verteltheater tot aan een grote stadsschouwburg, van een atelier aan huis tot aan het stedelijk museum.

Uitgaan
Dankzij een historisch stadshart met diverse terrasjes, restaurants, cafés en winkelstraten is Zwolle een bruisende stad met talrijke uitgaansmogelijkheden. De grote winkelketens worden afgewisseld met kleine speciaalzaken wat het stadshart een gezellige sfeer geeft. Tevens staat Zwolle bekend om een aantal toprestaurants, maar ook heeft Zwolle talloze bistro's en eetcafés in diverse prijsklassen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen