Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Groote Jonkvrouw, IJzendijke Powered by Niki
Nieuwbouw:
Groote Jonkvrouw, IJzendijke

Type: Koop
Plaats: IJzendijke
Aantal: 4
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 1 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zeeland | IJzendijke
Info
Omgeving
De Hertog is een woning met klasse! De absolute topper in het plan Groote Jonkvrouw. Het is een exclusieve woning met een zee aan ruimte en vele mogelijkheden.
De woning is uniek gelegen in het hart van het plan, aan het groene plein, op kavels van 421 m2 tot maar liefst 821 m2. Aan de straatzijd...

Volledige omschrijving
De Hertog is een woning met klasse! De absolute topper in het plan Groote Jonkvrouw. Het is een exclusieve woning met een zee aan ruimte en vele mogelijkheden.
De woning is uniek gelegen in het hart van het plan, aan het groene plein, op kavels van 421 m2 tot maar liefst 821 m2. Aan de straatzijde wordt de grote tuin begrensd door een gemetselde tuinmuur. Voor de garage heeft u een eigen toegangspoort, die eenvoudig omgevormd kan worden tot carport.
De bestrating wordt doorgetrokken tot aan de woning en de garage, geheel in stijl met het plan. U heeft dus altijd een parkeerplek!

Kenmerkend voor de Hertog is de enorme leefruimte op de begane grond met grote woonkamer en woonkeuken. Op de 1e verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer. De vaste trap naar de 2e verdieping biedt toegang tot de zolder die vrij indeelbaar is.

De Hertog wordt gebouwd met duurzame bouwmaterialen en voldoet vanzelfsprekend aan de laatste bouweisen. De Hertog is tevens een onderhoudsvriendelijke woning. De kozijnen worden uitgevoerd in kunststof, de gevelbetimmeringen en dakkapellen in onderhoudsarm plaatmateriaal.

Naast de standaardwoning kunt u bij de Hertog nog kiezen uit een uit een uitgebreid pakket aan opties om de woning aan te passen naar uw eigen wensen. Een extra slaapkamer met badkamer en berging op de begane grond, een slaapkamer op de zolder, een overdekt terras, een dakterras of een carport. Daarnaast zijn er ook nog een aantal extra keuzemogelijkheden voor de keuken en het sanitair.

Share |
Meer woningen
Meer woningen