Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Plantage De Sniep deelplan Zuid, fase 2b, Diemen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Plantage De Sniep deelplan Zuid, fase 2b, Diemen

Type: Koop
Plaats: Diemen
Aantal: 7
Soort: Rijwoning
Prijs: € 275.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Diemen
Info
De nieuwe woonwijk Plantage De Sniep ligt fantastisch, aan de rand van Diemen, omringd door groen. U woont hier in een parkachtige omgeving, met veel eigen ruimte voor de deur en uitzicht over het water. En met de fiets bent u zo in de stad, het bos of de polder.

Diemen
Een...

Volledige omschrijving
De nieuwe woonwijk Plantage De Sniep ligt fantastisch, aan de rand van Diemen, omringd door groen. U woont hier in een parkachtige omgeving, met veel eigen ruimte voor de deur en uitzicht over het water. En met de fiets bent u zo in de stad, het bos of de polder.

Diemen
Een 3e van Diemen bestaat uit bossen en parken. Er is dus alle ruimte voor recreatie in het groen. Fietsen, picknicken, schatgraven of hardlopen, het kan in het Diemerbos, recreatiegebied Overdiemen of de Diemervijfhoek. Met een zeilbootje bent u zo op het IJmeer!

Voorzieningen
Diemen heeft diverse centra voor eerstelijnszorg, zoals huisarts, tandarts of fysiotherapeut. Ook bevinden zich 2 ziekenhuizen op korte afstand, het OLVG en AMC. In Diemen en Amsterdam zijn diverse opleidingen en HBO-instellingen te vinden. Op korte afstand bevinden zich de Universiteit van Amsterdam, het Sciencepark en de VU. Er zijn ook diverse basisscholen in Diemen en in Plantage De Sniep is een tijdelijke ‘brede’, neutrale school: De Kersenboom. Deze school is open van 7.45 tot 18.30 en biedt dus naast het reguliere rooster ook buitenschoolse opvang. Alle denkbare vormen van voortgezet onderwijs zijn goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer.

Sport en cultuur
In Diemen en omgeving zijn diverse sportverenigingen en -accommodaties te vinden, zoals voetbalvereniging SV Diemen, de tennisverenigingen ATV Diemen en Tennis Vereniging Diemen Zuid en hockeyclub HC Athena in de Watergraafsmeer. Schaatsen kan op de Jaap Eden IJsbanen of op de natuurijsbaan om de hoek. Diemen heeft ook een rijk cultureel leven: theater De Omval, diverse theatergroepen, een balletschool en eens per jaar het Loswalfestival en het Diemer Festijn.

Winkelen en lekker eten
Wilt u na een drukke dag even snel een hapje eten? Daarvoor heeft Diemen een aantal uitstekende restaurantjes zoals bijvoorbeeld Roediez en het Japanse Hachi. Ook lekker winkelen kunt u dichtbij huis. Winkelcentrum Diemerplein wordt grootschalig gerenoveerd en de oppervlakte wordt verdubbeld. Elke woensdag is er markt in de omgeving van het winkelcentrum. Wilt u liever groots winkelen? De Amsterdamse binnenstad, de 9 straatjes maar ook het Arena-gebied zijn dichtbij.

Bereikbaarheid

Met de fiets of scooter bent u zo in het historische centrum van Amsterdam. Maar ook met de auto bent u snel in alle delen van het land. Diemen ligt namelijk vlakbij de snelwegen A10 en A1, direct onder de Watergraafsmeer. Ook zijn er goede tram-, bus-, trein- en metroverbindingen.

Omgeving
Plantage De Sniep is een mooie nieuwe woonwijk aan de rand van het stadse dorp Diemen, een plek vergroeid met Amsterdam. Wonen tussen het groen en de stad, met alle voorzieningen binnen handbereik. De woningen hebben een knipoog naar de jaren 30 architectuur, zijn ruim van opzet en staan op eigen grond. Da...

Volledige omschrijving
Plantage De Sniep is een mooie nieuwe woonwijk aan de rand van het stadse dorp Diemen, een plek vergroeid met Amsterdam. Wonen tussen het groen en de stad, met alle voorzieningen binnen handbereik. De woningen hebben een knipoog naar de jaren 30 architectuur, zijn ruim van opzet en staan op eigen grond. Daarnaast worden de woningen voorzien van een complete keuken.
 
Type I, Tussenwoning
Een heerlijk gezinshuis met voldoende leefruimte. De woonkamer is tuingericht. Boven zijn 3 slaapkamers en een zolder van 31 m2, welke nog extra te vergroten is door een uitbouw aan de achterzijde en op de zolderverdieping is de mogelijkheid voor het plaatsen van een dakkapel en het creëren van extra kamers.

Kaveloppervlakte ca 146 m2
Woningoppervlakte ca. 122 m2

U kunt zicht voor inschrijven!

Share |
Meer woningen
Meer woningen