Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Campherbeek fase 3, Zwolle Powered by Niki
Nieuwbouw:
Campherbeek fase 3, Zwolle

Type: Koop
Plaats: Zwolle
Aantal: 8
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 236.408 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Zwolle
Info
Stel je het volgende voor: je komt aanrijden over de Havezathenallee. Je draait de ventweg op, parkeert de auto op de oprit en loopt via de met lage tuinmuren omgeven voortuin naar de voordeur. Allereerst valt je oog op het stijlvolle, statige  arakter van de woning dat in belangrijke mate wordt veroorzaak...

Volledige omschrijving
Stel je het volgende voor: je komt aanrijden over de Havezathenallee. Je draait de ventweg op, parkeert de auto op de oprit en loopt via de met lage tuinmuren omgeven voortuin naar de voordeur. Allereerst valt je oog op het stijlvolle, statige  arakter van de woning dat in belangrijke mate wordt veroorzaakt door het gebruik van de fraaie, genuanceerde donkerrode steen die in diverse metselverbanden is verwerkt. Dan merk je ook op dat door toepassing van klassieke elementen zoals de hoog opgetrokken voorgevels van een aantal woningen, de overstekken en de tuinmuurtjes een beeld en allure ontstaan die doen denken aan woningen uit de tuinsteden van de jaren dertig.
Je opent de voordeur. Via de hal - met afzonderlijk toilet – kom je in de woonkamer met, let op, een hoogte van meer dan 3 meter. Hoog en ruim, dat is het ware kenmerk van statig wonen! De woonkamer kijkt uit op de tuin die via een schuifpui bereikbaar is. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en biedt uitzicht op de brede allee met dubbele bomenrij. Op de eerste verdieping tref je drie slaapkamers en de badkamer met tweede toilet, wastafel, douche en (optioneel) ligbad aan. De woningen beschikken op deze verdieping over een extra kast waar een aansluiting voor de wasmachine is aangebracht. Het is overigens ook mogelijk van deze ruimte een separaat toilet te laten maken.
Een vaste trap leidt je naar de tweede verdieping:
een ruime zolder die naar eigen inzicht is in te delen in één of twee kamers. Verder tref je op deze verdieping de technische ruimte met CV-installatie en mechanische ventilatie aan. Elke woning heeft een berging in de achtertuin, bereikbaar via een gemeenschappelijk achterpad of via de tuin langs de woning.

Omgeving
De Campherbeek laanwoningen zijn er in twee verschillende typen. Voor beide typen geldt dat zij opmerkelijk ruim van inhoud zijn, namelijk van ca 490 m3 tot ca 570 m3. De hoekwoningen en enkele tussenwoningen met hun markante hoge gevels  ebben de grootste inhoud als gevolg van de afwijkende kap waardoor e...

Volledige omschrijving
De Campherbeek laanwoningen zijn er in twee verschillende typen. Voor beide typen geldt dat zij opmerkelijk ruim van inhoud zijn, namelijk van ca 490 m3 tot ca 570 m3. De hoekwoningen en enkele tussenwoningen met hun markante hoge gevels  ebben de grootste inhoud als gevolg van de afwijkende kap waardoor een grotere zolder ontstaat. Op de bijgevoegde  lattegronden is dat duidelijk te zien.
De laanwoningen worden gebouwd in blokjes van verschillende lengte. Op de artist-impressies zie je duidelijk de variaties in de gevels waardoor een wisselend gevelbeeld ontstaat. Er zijn diverse mogelijkheden om deze laanwoningen volgens eigen wensen aan te passen door te kiezen voor één of meerdere van de opties die worden aangeboden. Zo is er bijvoorbeeld naast enkele woningen voldoende ruimte om daar een optionele garage of carport te realiseren. De makelaar kan je daar alles over vertellen.

Algemeen:
• Gelegen op kavels vanaf ca 165 m2 tot
   ca 200 m2
• De inhoud is opmerkelijk ruim:
   vanaf ca 490 m3 tot ca 570 m3

Begane grond:
• Entree aan voorzijde van de woning
   met hal en toilet
• Ruime en lichte woonkamer met een hoogte
   van ruim 3 meter, gelegen aan tuinzijde
• Open keuken aan straatzijde
• Schuifpui naar tuin

Eerste verdieping:
• Overloop met vaste trap naar tweede verdieping
• Drie slaapkamers
• Badkamer met tweede toilet, wastafel, douche
   en (optioneel) ligbad
• Extra kast met wasmachine aansluiting of
   mogelijkheid voor separaat toilet

Tweede verdieping:
• Ruime zolder naar eigen inzicht in te delen in
   één of twee kamers
• In deze ruimte is de CV en mechanische
   ventilatie aangebracht

 
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen