Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Groote Dok Oost, Hellevoetsluis Powered by Niki
Nieuwbouw:
Groote Dok Oost, Hellevoetsluis

Type: Huur
Plaats: Hellevoetsluis
Aantal: 2
Soort: Appartement
Prijs: € 930 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Zuid-Holland | Hellevoetsluis
Info
Wonen in de historische vesting van Hellevoetsluis
In het historische centrum van Hellevoetsluis liggen de luxe appartementen van Groote Dok Oost. De appartementen staan op een zeer gewilde locatie aan de historische haven. Ze hebben een prachtig uitzicht. Langs de kade wordt ruimte g...

Volledige omschrijving
Wonen in de historische vesting van Hellevoetsluis
In het historische centrum van Hellevoetsluis liggen de luxe appartementen van Groote Dok Oost. De appartementen staan op een zeer gewilde locatie aan de historische haven. Ze hebben een prachtig uitzicht. Langs de kade wordt ruimte gereserveerd voor het afmeren van bijzondere schepen. Het openbare gebied rond de woningen wordt een wandel- en museumboulevard. De architectuur van het gebouw sluit aan op de historische omgeving.

De woningen
De appartementen van Groote Dok Oost hebben een oppervlakte vanaf 68 tot maar liefst 143 m2. De woningen zijn heerlijk licht door grote raampartijen. U heeft de keuze uit een woning met 2, 3 of 4 kamers. Alle appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt. Ze hebben een luxe badkamer met ligbad en separate douche. Ook de keuken is luxe uitgevoerd met een aanrechtblad van composiet, een koelvriescombinatie, combimagnetron, vaatwasser, schouwkap, kookplaat en keukenblokverlichting. Buiten hebben de appartementen een balkon, terras of beide. Ook aan de veiligheid is gedacht. Via een video deurintercom ziet u altijd wie er voor de deur staat. Uw auto parkeert u gemakkelijk in de ondergrondse garage. De woningen hebben hier ook een eigen berging.

Voorzieningen vlakbij
Het centrumgebied van Hellevoetsluis ligt vlakbij uw nieuwe appartement. In winkelcentrum de Struytse Hoeck vindt u meer dan 130 winkels, van landelijke winkelketens tot lokale speciaalzaken. Ook lekker uit eten of gezellig wat drinken kan in het centrumgebied. Op loopafstand, aan de haven, vindt u ook verschillende leuke restaurants en cafés. Theater Twee Hondjes ligt vlakbij in de vesting. Gaat u liever naar de bioscoop? Ook dat kan in Hellevoetsluis!

(Water)sport: actief ontspannen
Hellevoetsluis heeft tal van sportmogelijkheden. Er zijn tennis-, hockey- en atletiekverenigingen, een zwembad, een manege en verschillende sporthallen voor groepssporten. Watersport mag hier natuurlijk niet ontbreken. Met maar liefst zes jachthavens en het water altijd in de buurt, kunt u heerlijk ontspannen op het water. Of u nu van zeilen of surfen houdt, in en rond Hellevoetsluis kan het allemaal.

Omgeving
3-kamerappartement
Woonoppervlakte 102 m2 • Woonkamer met open keuken compleet met Siemens
inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en
koelkast met vriesvak • 2 Slaapkamers • Badkamer met ligbad, douche en
wastafel • Separaat toilet &bull...

Volledige omschrijving
3-kamerappartement
Woonoppervlakte 102 m2 • Woonkamer met open keuken compleet met Siemens
inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en
koelkast met vriesvak • 2 Slaapkamers • Badkamer met ligbad, douche en
wastafel • Separaat toilet • Bergruimte met aansluitingen voor wasmachine
en droger • Balkon op het noordwesten
2e Verdieping, Affuitweg 12
3e Verdieping, Affuitweg 17

Share |
Meer woningen
Meer woningen