Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Tuinstede (Noordstrook), Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Tuinstede (Noordstrook), Amsterdam

Type: Huur
Plaats: Amsterdam
Aantal: 39
Soort: Appartement
Prijs: € 975 p/mnd
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Huur | Noord-Holland | Amsterdam
Info
De Noordstrook is het gebied tussen de A10-West en de Maassluisstraat (afrit S107), ten noorden van de Rijswijkstraat tot aan de Heemstedestraat. Hier ontwikkelt Amvest 110 vrije sector woningen. De half ondergrondse parkeergarage biedt ruimte aan 108 auto’s. Het dak van de park...

Volledige omschrijving
De Noordstrook is het gebied tussen de A10-West en de Maassluisstraat (afrit S107), ten noorden van de Rijswijkstraat tot aan de Heemstedestraat. Hier ontwikkelt Amvest 110 vrije sector woningen. De half ondergrondse parkeergarage biedt ruimte aan 108 auto’s. Het dak van de parkeergarage wordt als tuin ingericht. Er is een ruime keuze in woningtypen.

De ligging aan de “rustige”en goed bereikbare kant van Amsterdam West maakt het wonen hier aantrekkelijk. Alle woningen hebben de beschikking over een terras, balkon of loggia. De appartementen zijn ontsloten middels liften. 
De locatie biedt een goede ontsluiting van het openbaar vervoer,  de ring en de connectie met de binnenstad (cultuur, uitgaansmogelijkheden, winkels, theater, etc.).

Omgeving
110 appartementen in Amsterdam-West, verdeeld over 5 woonlagen en keuze uit 35 types.

Het merendeel van de woningen bestaat uit drie- en vierkamerappartementen met een oppervlakte van 89 m² tot 130 m². Daarnaast zijn er ook tweekamer-appartementen vanaf ...

Volledige omschrijving
110 appartementen in Amsterdam-West, verdeeld over 5 woonlagen en keuze uit 35 types.

Het merendeel van de woningen bestaat uit drie- en vierkamerappartementen met een oppervlakte van 89 m² tot 130 m². Daarnaast zijn er ook tweekamer-appartementen vanaf 77 m² en stadswoningen van 139 m².
Iedere woning heeft zijn eigen parkeerplaats in de parkeergarage en doordat het gebouw vijf verschillende entrees heeft, komen er per verdieping maximaal zes woningen op uit. Naast het gebruik van de binnentuin heeft elk appartement of stadswoning een eigen buitenruimte, in de vorm van een balkon, terras of loggia.

Voor gedetailleerde beschrijving en indeling per type download de plattegronden.

De appartementen zijn ook te koop. Voor meer informatie .

Share |
Meer woningen
Meer woningen