Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hertogplein, Nijmegen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Hertogplein, Nijmegen

Plaats: Nijmegen
Aantal: 44
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Gelderland | Nijmegen
Info
Het project
Hertogplein is een echte blikvanger op een unieke plek. Archeologische opgravingen bij de bouw hebben een Romeinse fundering en resten van historische vestingwerken blootgelegd. Die resten sluiten goed aan bij de gereconstrueerde middeleeuwse stadsmuur en -poort op het Her...

Volledige omschrijving
Het project
Hertogplein is een echte blikvanger op een unieke plek. Archeologische opgravingen bij de bouw hebben een Romeinse fundering en resten van historische vestingwerken blootgelegd. Die resten sluiten goed aan bij de gereconstrueerde middeleeuwse stadsmuur en -poort op het Hertogplein. Het kalksteen van de visuele reconstructie van de Hertogpoort keert terug in de architectuur van de imposante kalkstenen poort in de gevel van Hertogplein.
 
Het complex bestaat uit zes verdiepingen. De begane grond is ingericht als winkelruimte, de bouwlagen erboven bieden plaats aan 44 luxe huurappartementen, die een gemeenschappelijke patio omsluiten. Onder deze binnentuin ligt een parkeergarage, waarin u een eigen parkeerplaats en fietsenberging hebt.
 
In Hertogplein heeft u de keuze uit maar liefst 12 verschillende woningtypen, met verschillende indelingen en van verschillende afmetingen. De appartementen hebben twee slaapkamers en een ruime tot zeer ruime woonkamer met open keuken voorzien van Miele inbouwapparatuur. De penthouses op de bovenste verdieping hebben een royaal dakterras, alle andere appartementen bieden buitenruimte in de vorm van een  besloten loggia.

Share |
Meer woningen
Meer woningen