Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nes Noord Nesserpark, Schagen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Nes Noord Nesserpark, Schagen

Plaats: Schagen
Aantal: 22
Soort:
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | | Noord-Holland | Schagen
Info
Nes Noord is het nieuwste woongebied van Schagen. Aan de rand van het park aan het water komen 3 bescheiden gebouwen met appartementen. Het meest oostelijk gelegen gebouw, Nesserpark III, gaat binnenkort in verkoop.

Start verkoop 2e fase appartementen Nesserpark 3.
Ko...

Volledige omschrijving
Nes Noord is het nieuwste woongebied van Schagen. Aan de rand van het park aan het water komen 3 bescheiden gebouwen met appartementen. Het meest oostelijk gelegen gebouw, Nesserpark III, gaat binnenkort in verkoop.

Start verkoop 2e fase appartementen Nesserpark 3.
Kom naar de infodag op dinsdag 17 juli aanstaande van 18.30 tot 20.30 uur Best Western Slothotel Igesz, Markt 22, 1741 BS Schagen.
Verhinderd? Neem dan contact op met een van de makelaars of kijk op
De appartementen van Nesserpark III
In Nes Noord woont u aan het water en heeft u uitzicht op het groen van het park. De appartementen van Nesserpark III hebben allemaal 2 of 3 kamers. Op de begane grond hebben de woningen een groot terras met een tuin. De appartementen erboven hebben een ruim balkon. U kunt kiezen uit maar liefst 8 verschillende typen.

Fietsenberging en parkeerplekken
Op de begane grond van het appartementengebouw Nesserpark is een fietsenberging. Direct bij het gebouw is voldoende plek om uw auto te parkeren.

Kenmerken

  • Aan het park en het water
  • Woonoppervlakte circa 52 m2 tot 90 m2
  • Keuze uit 8 typen
  • Fijne tuin of een ruim balkon
  • Voldoende parkeergelegenheid.
 
Nes Noord
In Nes Noord in Schagen is het heerlijk toeven. Het aangrenzende park is voor iedereen toegankelijk. Er zijn plantsoenen, bomen, speelplekken en visvlonders. Tussen Nes Noord en Hoep Noord kunt u echt genieten van het groen. Het is een ideale plek om te wandelen, joggen, flaneren, varen, vissen en schaatsen. Via het fietspad door het park dat van Hoep Noord naar het centrum van Schagen loopt, bent u snel bij alle voorzieningen.

Natuurlijke ligging van Schagen
Bollenvelden, duinen, dijken, weilanden en pittoreske dorpjes geven de omgeving van Schagen een speciaal karakter. Het ademt nog echt de sfeer van een historische polderlandschap. Dit ziet u bijvoorbeeld terug aan de oude molens, stolpboerderijen en de 126 km lange West-Friese Omringdijk. Schagen ligt vlakbij de kust en diverse natuurgebieden, zoals het Zwanenwater en het Robbenoordbos.

Recreatie in de buurt
De binnenmeren, vaarten en kanalen staan in directe verbinding tot elkaar waardoor u mooie vaartochten kunt maken. Bovendien zijn alle gemeentes in de regio door fiets- en kanoroutes met elkaar verbonden. Richting Alkmaar komt een nieuw opgezet golfcomplex.
 
Schagen
Schagen ligt in het centrum van Noord-Holland-Noord.  Met 19.000 inwoners is de stad niet groot. Toch heeft Schagen een belangrijke regiofunctie. Het aanbod van cultuur, onderwijs, recreatie en sport is afgestemd op 50.000 mensen. Dit is te vergelijken met een stad van middelgrote omvang.

Bereikbaarheid
In Schagen bent u zo! Met de trein Amsterdam-Den Helder en met de bus. Met de auto is Schagen ook goed bereikbaar. De provinciale wegen N241, N245 en N248 brengen u gemakkelijk en snel naar de rest van Noord-Holland.
 
 
 
 
 
 
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen